Cura za vjenčanje

Cura za vjenčanje - Guillory, Jasmine | Caritasspiritistcenter.org

...a vjenčanje book. Read 11,979 reviews from the world's largest community for readers ... Cura za vjenčanje, Jasmine Guillory | Ljubavni romani | Beletristika ... ... Recenzija: Jasmine Guillory: Cura za vjenčanje ... a vjenčanje book. Read 11,979 reviews from the world's largest community for readers. Alexa Monroe i Drew Nichols imaju savršene karijere i divne p... „Cura za vjenčanje" romantičan je roman o dvoje odraslih koji tek trebaju shvatiti što znači iskreno voljeti. Ta zamršena priča pisana sa puno osjećaja meni nije bila smiješ...

INFORMACIJA

AUTOR
Guillory, Jasmine
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Cura za vjenčanje.pdf

OPIS

Alexa Monroe i Drew Nichols imaju savršene karijere i divne prijatelje, ali u njihovim užurbanim gradskim životima nema previše mjesta za ljubav i ostvarenje senzualnih želja i snova. Bez puno razmišljanja Alexa, šefica kabineta gradonačelnika Berkeleyja, pristaje biti lažna djevojka Drewu, naočitom liječniku, na vjenčanju njegove bivše. Ali što se dogodi kad ih obuzme neobuzdana strast pa oboje požele da lažna cura postane ona prava? I kakve veze s tim imaju paketić sira i krekera, boca šampanjca i jedan pokvareni lift? Urbana romantika, istančan humor, bogatstvo eksplicitnih opisa seksa i neočekivane nježnosti dobitna su kombinacija romana Cura za vjenčanje. “Ovo će šarmirati ljubitelje romantičnih komedija!” – Kirkus Review “Neodoljiva priča o jednom slučajnom susretu!” – Booklist “Sjajna romantična komedija koja pršti humorom i šarmom!” – Entertainment Weekly Jasmine Guillory američka je odvjetnica i spisateljica. Dosad je objavljivala tekstove o pop-kulturi, književnosti i kulinarstvu, a Cura za vjenčanje njezin je prvi roman, koji je oduševio i publiku i kritiku te se strelovitom brzinom popeo na vrhove top-lista najprodavanijih naslova. Diplomirala je pravo na Stanfordu, dnevni boravak joj je zatrpan knjigama, ima recepte za torte za svaku prigodu i više od pedeset ruževa za usne.

Želite li pročitati knjigu?Cura za vjenčanje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Guillory, Jasmine. Čitati Cura za vjenčanje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE