Tajni leksikon

Tajni leksikon - Hercigonja, Želimir | Caritasspiritistcenter.org

...k Lektira Tajni Leksikon ... leksikon lektira, Želimir Hercigonja | Lektire ... Preuzmite knjigu "Tajni leksikon - Želimir Hercigonja" besplatno PDF ... .hr ... Guliverova putovanja, Povjestice, Kraljević i prosjak, Kroz. Lektira Tajni Leksikon. Kao i svaka ljubavna priča i ova je doživjela brojne prepreke u obliku Patricije, kolegice iz razreda, koja se također zanimala za Igora neko vrijeme. Bilješke o piscu :Želimir Hercigonja, Prašnjavkov književni "otac" ponajviše piše za djecu. Dosad su mu objavljene tri zbirke bajkovite proze - bajki i priča: Bajkov ... Tajni leksikon by Želimir Hercigonja ... . Dosad su mu objavljene tri zbirke bajkovite proze - bajki i priča: Bajkovnica (1997...

INFORMACIJA

AUTOR
Hercigonja, Želimir
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajni leksikon.pdf

OPIS

Tajne se strogo čuvaju, zato valjda tako i privlače znatiželju. Svatko poželi zaviriti u tuđi tajni leksikon, a ovaj roman to će nam i omogućiti! Zavirit ćemo u život djevojčice Anamarije koju je uhvatio dobroćudni „virus” ljubavi, „virus” od kojeg smo svi bar jedanput bolovali. Ovaj roman pravi je dragulj za sve znatiželjnike – i dečke i cure!

Želite li pročitati knjigu?Tajni leksikon u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hercigonja, Želimir. Čitati Tajni leksikon Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE