Kirurgija za medicinare

Kirurgija za medicinare - Prpić, Ivan | Caritasspiritistcenter.org

...iguran pokazatelj da je Kirurgija za medicinare dobro primljena meu naπim studentima, kojima je ponajprije na- mijenjena ... PDF Zdrav stvena njega kirurških bolesnika s procesom zdravstvene njege ... . Zahvaljujem svim suradnicima koji su svoje tekstove iz I... II►Kirurgija za medicinare - Ivan Prpić i suradnici - treće izdanje Knjiga u vrlo dobrom stanju. Neke stranice su čiste, a. Ivan Prpić i suradnici. Ivan Prpić i suradnici: KIRURGIJA ZA MEDICINARE, priručnik za ispite. Kirurgija za medicinare (Ivan Prpic). Kirurgija za medicinare je djelo autora Iv ... Kirurgija — Medicinski center Ljubljana ... . Kirurgija za medicinare (Ivan Prpic). Kirurgija za medicinare je djelo autora Iv...

INFORMACIJA

AUTOR
Prpić, Ivan
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kirurgija za medicinare.pdf

OPIS

Napredak u dijagnostici i uvođenje novih operacijskih metoda proširili su kirurgiju u nova područja struke. To se odrazilo i u povećanju nastavnoga gradiva u kolegiju kirurgije, koje studenti moraju svladati tijekom teorijske i praktične nastave. Ovaj repetitorij na sažet način obuhvaća cjelokupno područje kirurgije i uvelike će pomoći studentima u predispitnom ponavljanju i pripremi ispita.

Želite li pročitati knjigu?Kirurgija za medicinare u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Prpić, Ivan. Čitati Kirurgija za medicinare Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE