Znam za više engleski 5-6 Riječ po riječ

Znam za više engleski 5-6 Riječ po riječ

...ati više 6. zbirka zadataka za engleski jezik, 1 ... (UŽIVO) BITKA ZA ISTORIJU - 1 ILI 21! Finale AO: Nadal prvi stiže do... ... . izdanje, Znam za više 6. Proizvode možete platiti na jednostavan način. Više informacija o načinu plaćanja. Početna Knjige Udžbenici jezika ZNAM ZA VIŠE - RIJEČ PO RIJEČ 5 I 6. Za više informacija o cijeni dostave u Hrvatskoj i u inozemstvu možete provjeriti ovdje. Mogu li narudžbu s osobnim preuzimanjem preuzeti na dan kreirane narudžbe? Engleski jezik. Stanje. rabljeno. Opis oglasa. Prodajme udžben ... Znam za više - riječ po riječ 5 I 6 ... . Stanje. rabljeno. Opis oglasa. Prodajme udžbenike Znam za više - engleski jezik 6 i 7- 25 kn/kom. Udžbenici su jako dobri za dodatno učenje engleskog jezika-za ostvarivanje boljeg uspjeha. Posebno prikladno u doba on line učenja. Prvih par stranica je polupopunjeno,...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Znam za više engleski 5-6 Riječ po riječ.pdf

OPIS

Znam za više Riječ po riječ 5 i 6 namijenjena je učenicima petog i šestog razreda koji žele proširiti svoj rječnički fond. Čitanjem zanimljivih dijaloga, rješavanjem križaljki, osmosmjerki i različitih tipova zadataka učit će lakše, brže i učinkovitije! U svakom poglavlju nalaze se tekst, vježbe i test. Tekstovi sadrže zanimljive dijaloge u konkretnim životnim situacijama. Najvažnije riječi su posebno istaknute. Raznovrsne vježbe s rješenjima omogućuju učenicima učinkovito utvrđivanje gradiva. Pomoću bodovanog testa na kraju svakog poglavlja provjerit će postignuti napredak u učenju. Nakon svaka tri tematska poglavlja nalazi se test ponavljanja, na kraju zbirke su rječnik i rješenja svih zadataka i testova.

Želite li pročitati knjigu?Znam za više engleski 5-6 Riječ po riječ u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Znam za više engleski 5-6 Riječ po riječ Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE