Seks i grad

Seks i grad - Bushnell, Candace | Caritasspiritistcenter.org

... koji su obožavali seriju "Seks i grad", ove godine slave tačno drugu deceniju od početka prikazivanja ... Seks i grad / Sex and the City ... ... Seks i grad - Blic Online ... koji su obožavali seriju "Seks i grad", ove godine slave tačno drugu deceniju od početka prikazivanja. Četiri žene davale su j...

INFORMACIJA

AUTOR
Bushnell, Candace
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Seks i grad.pdf

OPIS

Iako je prošlo već više od jednog desetljeća nakon što je prvi put ukoričena zbirka novinskih kolumna Candace Bushnell (1996.), danas će se i kritika i publika složiti da je to knjiga koja je najbolje prenijela duh vremena s kraja 20. stoljeća, a Bushnellova je prva autorica koja je u suvremenu književnost uvela lik single djevojke tako da će njezina Carrie Bradshaw postati paradigmatski model za svu buduću tzv. chick-lit produkciju. Razotkrivajući neuobičajene obrasce ponašanja, ponajprije seksualne navike bogatih i uspješnih stanovnika Manhattana, Candace Bushnell stvorila je modernu kroniku društva koje ima sve, ali ipak nitko nije zadovoljan. Njezine junakinje, premda naoružane debelim bankovnim računima, dizajnerskom odjećom i Manolo Blahnik cipelama, premda obuzete burnim newyorškim noćnim životom i glamuroznim zbivanjima, ipak tragaju za, među njima već odavno prezrenom, najbanalnijom stvari na svijetu. Seks i grad postala je kultnom knjigom, objavljena je u brojnim izdanjima i prevedena na skoro sve svjetske jezike, po njoj je snimljena i kultna televizijska serija istoga naslova, a sredinom 2008. je prikazan i istoimeni film u kojem se pojavljuju sve četiri junakinje: Carrie, Charlotte, Samantha i Miranda i, naravno, Faca.

Želite li pročitati knjigu?Seks i grad u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bushnell, Candace. Čitati Seks i grad Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE