Što očekivati u trudnoći

Što očekivati u trudnoći - Eisenberg, Arlene | Caritasspiritistcenter.org

...'Što očekivati u trudnoći'' obuhvaća sve nove spoznaje o trudnoći, porođaju i načinu života budućih roditelja, podroban plan pripreme za trudnoću, informacije o odabiru liječnika, načinima porođaja, blizancima i spolnim odnosima u trudnoći ... Oticanje nogu u trudnoći - uzroci i liječenje | Kreni zdravo! ... . II►Što očekivati u trudnoći Knjiga koja prati i vodi kroz trudnoću iz tjedna u tjedan. NaslovnicaTrudnoća i dojenjeTrudnoćaTijelo žene u trudnoći - što očekivati? Trudnoća i dojenje Trudnoća. Među prvim promjenama sa kojima se žene u trudnoći susreću je rast grudi koji kreće već u prvom tromjesečju i to zahvaljujući povećanoj količini hormona estrogena i progesterona. Najljepših 9 mjeseci pod nadzorom: koje pretrage i preglede o ... Cerviks u ranoj trudnoći: što očekivati - Zdravlje vašeg tijela ... . Među prvim promjenama sa kojima se žene u trudnoći susreću je rast grudi koji kreće već u prvom tromjesečju i to zahvaljujući povećanoj količini hormona estrogena i progesterona. Najljepših 9 mjeseci pod nadzorom: koje pretrage i preglede očekivati. Prvi pregled u trudnoći morao bi se dogoditi oko desetog tjedna trudnoće, a sastoji se od Potr...

INFORMACIJA

AUTOR
Eisenberg, Arlene
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Što očekivati u trudnoći.pdf

OPIS

Vodič za trudnoću u kojemu buduće majke i očevi pronalaze umirujuće odgovore na svoja pitanja, od faze planiranja do poslijeporođajnograzdoblja. Pregledan i sveobuhvatan priručnik koji vas vodi iz mjeseca u mjesec prvo je što biste trebali kupiti nakon što test na trudnoću bude pozitivan. Strah je veliki neprijatelj u trudnoći i porođaju. Kvalitetne i medicinski točne informacije iz ove knjige pomoći će vam da svoje emocije u svakom trenutku trudnoće prihvatite u cijelosti i ispravno. Knjiga ”Što očekivati u trudnoći” obuhvaća sve nove spoznaje o trudnoći, porođaju i načinu života budućih roditelja, podroban plan pripreme za trudnoću, informacije o odabiru liječnika, načinima porođaja, sljedećim trudnoćama, blizancima, spolnim odnosima u trudnoći te ublažavanju uobičajenih i ne tako uobičajenih trudničkih simptoma. Dodatak: novo poglavlje o zaposlenim trudnicama, više o budućim očevima, osuvremenjena trudnička prehrana, mjesečne ilustracije napretka vašeg djeteta te podrobni vodič kroz trudove, porođaj, puerperij i dojenje. Utješni odgovori na stotine pitanja: – Prošli sam put rodila carskim rezom. Kakvi su moji izgledi da ovaj puta rodim vaginalno? – Moram li se u trudnoći odreći kofeina? – Mogu li razgovori mobitelom utjecati na nerođeno dijete? – Hoću li naškoditi svojem djetetu ako ne budem pila mlijeko? – Kako mogu ustanoviti je li moje dijete zauzelo odgovarajući položaj za porođaj? – Danas nisam osjetila djetetove pokrete? Znači li to da nešto nije u redu? – Je li moguće da trudovi ne započnu spontano?

Želite li pročitati knjigu?Što očekivati u trudnoći u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Eisenberg, Arlene. Čitati Što očekivati u trudnoći Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE