Osnovni i napredni reiki

Osnovni i napredni reiki - Stein, Diane | Caritasspiritistcenter.org

...i i napredni reiki" daje potpune informacije o sva tri stupnja ove metode iscjeljivanja, a većina je tih uputa po prvi put objavljena u tiskanom obliku ... Diane Stein: Osnovni i napredni Reiki - ZUZI Shop ... ... . "Osnovni i napredni reiki" nesumljivo je kontroverzna knjiga jer demistificira taj drevni način iscjeljivanja. Osnovni i napredni reiki daje potpune informacije o sva tri stupnja ove metode iscjeljivanja, a većina je tih uputa po prvi put objavljena u tiskanom obliku. "Osnovni i napredni reiki" nesumljivo je kontroverzna knjiga jer demistificira taj drevni način iscjeljivanja. Potpuni vodič u drevno umijeće iscje ... Osnovni i napredni reiki - potpuni vodič u drevno umijeće ... ... . "Osnovni i napredni reiki" nesumljivo je kontroverzna knjiga jer demistificira taj drevni način iscjeljivanja. Potpuni vodič u drevno umijeće iscjeljivanja. Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. 'Osnovni i napredni...

INFORMACIJA

AUTOR
Stein, Diane
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Osnovni i napredni reiki.pdf

OPIS

Osnovni i napredni reiki daje potpune informacije o sva tri stupnja ove metode iscjeljivanja, a većina je tih uputa po prvi put objavljena u tiskanom obliku.”Osnovni i napredni reiki” nesumljivo je kontroverzna knjiga jer demistificira taj drevni način iscjeljivanja. Premda nijedna knjiga ne može nadomjestiti ”inicijaciju” ova pruža sve što je potrebno iscjelitelju, praktičaru i učitelju reikija.

Želite li pročitati knjigu?Osnovni i napredni reiki u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Stein, Diane. Čitati Osnovni i napredni reiki Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE