Kula tmine: Revolveraš je rođen

Kula tmine: Revolveraš je rođen - King, Stephen | Caritasspiritistcenter.org

...ine book. Read 1,079 reviews from the world's largest community for readers ... Stephen King - Kula tmine - Forum.hr ... . Kada je sedamdesetih godina prošlog stoljeća mladi Stephen King u mje... Start by marking "Kula Tmine: Revolveraš je rođen (Stephen King's The Dark Tower - Graphic Novels #1)" as Want to Read "Kada je sedamdesetih godina prošlog stoljeća mladi Stephen King u mjesečniku Fantasy & Science Fiction objavio seriju novela o Rolandu Revolverašu Tijekom trideset tri godine u sedam sve debljih i debljih knjiga razvila se saga o Kuli Tmine - integralnom djelu koje povezuje sve (ili skoro sve)... King je rođen u Portlandu, američkoj saveznoj državi Maine, englesko ... Revolveraš: Kula tmine I - Najbolje knjige ... ... King je rođen u Portlandu, američkoj saveznoj državi Maine, engleskog je i škotsko-irskog podrijetla. U dobi od samo dvije godine, napušta ih otac, Donald Edwin King. Majka, Nellie Ruth Pi...

INFORMACIJA

AUTOR
King, Stephen
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kula tmine: Revolveraš je rođen.pdf

OPIS

Kada je sedamdesetih godina prošlog stoljeća mladi Stephen King u mjesečniku Fantasy & Science Fiction objavio seriju novela o Rolandu Revolverašu tko je mogao misliti da će se iz sada već slavne polovne pisaće mašine Underwood nadobudnog dvadesetdvogodišnjaka, koji je upravo odgledao Clinta Eastwooda u Leoneovom Dobar, loš, zao, izliti takva bujica riječi. Tijekom trideset tri godine u sedam sve debljih i debljih knjiga razvila se saga o Kuli Tmine – integralnom djelu koje povezuje sve (ili skoro sve) Kingove prethodne knjige i likove iz njih. A iz tog niza knjiga koji je plijenio Kingove čitače mračnom vizualnošću kao logičan odgovor na našu potrebu da u mašti otjelotvorimo ono što čitamo nastao je roman u slikama, crtani roman ili jednostavno strip. Prvi put priča o Revolverašu dobiva svoj ispravan kronološki tok. Mladi Roland dobit će svoj vlastiti par revolvera i s prijateljima Cuthbertom i Alainom otići u bezopasnu misiju izviđanja koja će ga dovesti u situaciju da pogleda Zlu ravno u oči. U tom prijelomnom trenutku kada od dječaka postaje muškarac Roland će upoznati prelijepu Susan Delgado i gotovo istovremeno spoznati da postoje stvari u životu za koje vrijedi ubiti… Priču iz Kingovog Međzemlja za grafički prikaz prilagodio je Robin Furth, autor Konkordanci Kule Tmine, jedini čovjek koji o tom svijetu zna više od samog Kinga, ispisao ju je Peter David, pisac koji je dugi niz godina pisao Hulka, a nacrtao Jae Lee, najbolji Marvelov crtač dvadeset prvog stoljeća (do sada) koji se istakao crtajući Fantastičnu Četvorku. Izuzetni kolori djelo su Richarda Isanove, koji je radio i Gaimanov crtani roman 1602. Ovaj izniman strip predstavlja samo nastavak nevjerojatnog Kingovog opusa istovremeno s početkom objavljivanja ciklusa romana Kula Tmine. Prijevod stripa potpisuje Anja Majnarić uz stručno vodstvo Božice Jakovlev, najbolje poznavateljice Kinga u nas, koja prevodi i sagu o Kuli tmine.

Želite li pročitati knjigu?Kula tmine: Revolveraš je rođen u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor King, Stephen. Čitati Kula tmine: Revolveraš je rođen Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE