Roštilj u domu i prirodi

Roštilj u domu i prirodi - Pavičić, Vesna prf. | Caritasspiritistcenter.org

...ripremljen prema knjizi "Roštilj u domu i prirodi" ... SAVRŠENO ROŠTILJANJE: Evo kako da se snađete u prirodi... ... . Pripremanje jela s roštilja tradicionalan je oblik pripravljanja hrane u našoj zemlji za toplijih dana, od proljeća do kasne jeseni. Roštiljanje je jedan od mogućih razloga za okupljanje obitelji, prijatelja i gostiju, zabavu i veselje odnosno provođenje... II►ROŠTILJ U DOMU I PRIRODI Autor(i) Vesna Pavičić, prof. Opseg 240 str. u boji. Sadržaj: -predjela -salate -jela od peradi -jela ... Plinski roštilji | Halo oglasi ... . Sadržaj: -predjela -salate -jela od peradi -jela od svinjskog mesa -jela od janjećeg mesa -jela od teletine -jela od kunića, divljeći i iznutrice -jela od ribe -povrće na roštilju -deserti -marinade, umaci i smjese začina za roštilj. ZAMJE...

INFORMACIJA

AUTOR
Pavičić, Vesna prf.
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Roštilj u domu i prirodi.pdf

OPIS

Pripremanje hrane na roštilju danas je vrlo popularno, zabavno i svojevrsni je oblik kulta mnogih naroda širom svijeta, a Hrvati su opće poznati po gastronomskoj pripremi jela koja su detaljno i na jednostavan način opisana na preko 200 stranica u ovoj knjizi. Jela s roštilja predstavljaju tradicionalan oblik pripravljanja hrane u našoj zemlji, a u ovoj jedinstvenoj knjizi naših prostora pronaći ćete od jednostavnih pa sve do složenijih recepata za pripremu predjela, salata, jela od peradi, svinjetine, janjetine, teletine, junetine, kunića, divljači, riba, povrća, pa čak i deserta i marinada. Svako poglavlje sadržava određen broj jednostavnih, složenijih recepata, savijeta, prijedloga, za sve majstore, znalce ili amatere u pripravljanju roštilja.

Želite li pročitati knjigu?Roštilj u domu i prirodi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pavičić, Vesna prf.. Čitati Roštilj u domu i prirodi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE