Sebični div

Sebični div

...lde - Sebični div. Kratki sadržaj - Djeca se igraju u divivom vrtu koji je prepun prekrasnog cvijeća i sočnih breskvi ... Super lektire - vas kutak za najbolje lektire...: Sebični div - Oscar Wilde ... . Nakon sedam godina div se vraća u svoju kuću i ljutito rastjera svu djecu iz... Sebični div. Mjesto radnje: Divov vrt. Uvidjevši svoj pogrešan životni stav div se mijenja. Postaje tolerantan, nesebičan i voljan je sve svoje podijeliti sa drugim ljudima. Sebični div prekrasna je priča za djecu. Div nije htio da mu se djeca igraju u vrtu, pa ih je protjerao, ali to ga j ... Sebični div - Oscar Wilde - Lektire za Vas | Sve prepričane lektire... ... . Div nije htio da mu se djeca igraju u vrtu, pa ih je protjerao, ali to ga j...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sebični div.pdf

OPIS

Sebični div Serija od 24 mini slikovnica koje će dijete rado sakupljati kao kolekciju. Praktičan format koji djeca lako drže u rukama. Bogate ilustracije i jednostavan, razumljiv tekst.

Želite li pročitati knjigu?Sebični div u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Sebični div Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE