Engleski za tri mjeseca

Engleski za tri mjeseca

...ki za tri mjeseca - brzo i uočljivo napredovanje ... Engleska se otvara nakon tri mjeseca karantene - N1 ... . Tečaj engleskog namijenjen početnicima te onima koji žele obnoviti znanje jezika. Jedan sat učenja na dan - i već za tri mjeseca govorit ćete engleski. Osobitost ovog tečaja jest njegova jednostavnost i praktičnost: omogućava brzo i uočljivo... Download Engleski Za Tri Mjeseca PDF. Najlaksi nacin za ucenje engleskog jezika.Za tri meseca mozete savladati osnove engleskog jezika i ostvariti komunikaciju koju ste zeleli.Svakodnevnim... Jedan sat učenja na dan i već ... Sta Znaci TRI MJESECA na Engleskom - Engleski Prijevod ... .Svakodnevnim... Jedan sat učenja na dan i već za tri mjeseca znat ćete engleski. Osobitost ovog tečaja jest njegova jednostavnost i praktičnost; omogućuje ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Engleski za tri mjeseca.pdf

OPIS

Engleski za tri mjeseca – jezični tečaj u knjizi i na CD-u (4 CD) Knjiga je namjenjena za početnike i za one koji obnavljaju znanje. Uz udžbenik dolaze 4 audio CDa. Knjiga pruža jednostavno i brzo učenje jezika po suvremenoj svjetskoj metodi. Zanimljivo i pregledno sastavljen udžbenik upotpunjavaju 4 Cda na kojima su snimljene sve važne nastavne jedinice, vježbe i konverzacija, što će znatno olakšati učenje i poboljšanje izgovora. Jedan sat učenja na dan i već za tri mjeseca govorit ćete engleski!

Želite li pročitati knjigu?Engleski za tri mjeseca u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Engleski za tri mjeseca Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE