Mladi mjesec

Mladi mjesec - Meyer, Stephenie | Caritasspiritistcenter.org

...RNA ORGANIZACIJA MLADI MJESEC, Zürich (Zürich, Switzerland) ... #mladi-mjesec on Tumblr ... ... Razni Izvođači - Mladi Mjesec: тексты и песни | Deezer ... RNA ORGANIZACIJA MLADI MJESEC, Zürich (Zürich, Switzerland). 1,854 likes · 4 talking about this. << Pomogneš li nekome, očekuj da će eho života... Mladi mjesec je drugi roman iz serijala romana Sumrak američke književnice Stephenie Meyer. On govori o ljubavi između vampira Edwarda Cullena i smrtne djevojke Isabelle "Belle" Swan. Prvi put je izdan u tvrdim koricama u SAD-u na engleskom jez...

INFORMACIJA

AUTOR
Meyer, Stephenie
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Mladi mjesec.pdf

OPIS

U Forksu, najoblačnijem i najkišovitijem gradu Sjedinjenih Država, za Bellu Swan sja sunce. Najsjajnije, najblistavije sunce na svijetu – Edward Cullen, najljepši učenik mjesne gimnazije, njezina životna ljubav. Uz Edwarda, Bella se osjeća kao da doista vrijedi, kao da nije neugledna i nespretna i potpuno prosječna. Uz Edwarda, Bella pronalazi novu obitelj – Cullenove, oca Carlislea i majku Esme, braću Emmetta i Jaspera, sestre Rosalie i Alice. Cullenovi su jedna od najuglednijih i najstarijih obitelji u Forksu, vrlo bogati, vrlo profinjeni i puni ljubavi prema Belli. Cullenovi su također vampiri. U tome leži tajna njihove ljepote i njihova imutka – kao i njihove dobrote: jer Cullenovi su se odrekli navada ostatka vampirskog roda i ne žive od ljudske krvi. Tu i tamo odu u lov na medvjede, kojima okolni Olimpijski poluotok obiluje, i tako utaže žeđ. Svoje besmrtne živote posvetili su suživotu s ljudskim rodom, pronalaženju moralnijeg, ispravnijeg puta. Vječno mladi, vječno savršeni, oni u svoje redove primaju jednu smrtnicu koja je upravo napunila osamnaest godina i tako zauvijek postala starija od navijek sedamnaestogodišnjeg Edwarda… Stephenie Meyer opčinila je mlade čitatelje diljem svijeta Sumrakom, romanom koji je smjesta postao najpopularnije svjetsko djelo romantične strave za mlade čitatelje. Ako je to uopće moguće, Mladi Mjesec još je napetiji, potresniji i neizvjesniji nastavak, priča u kojoj se Bella suočava sa sudbinom gorom od smrti i biva prisiljena lutati mrakom punim noćnih mora, sve dok joj ga blijedo ne obasja svjetlost jednog neočekivanog, mladog Mjeseca. Algoritam i prevoditelj Vladimir Cvetković Sever upravo predano rade na Pomrčini, trećoj knjizi serijala.

Želite li pročitati knjigu?Mladi mjesec u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Meyer, Stephenie. Čitati Mladi mjesec Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE