Ne možeš mnogo ali možeš malo

Ne možeš mnogo ali možeš malo - Stojković St, Aleksandar | Caritasspiritistcenter.org

...ite u VBZ online knjižari poznati naslov Ne možeš mnogo ali možeš malo autora Stojković St, Aleksandar ... Priča o životu koja se pjeva: Malo je dovoljno - Net.hr ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Ne možeš mnogo ali možeš malo book. Read 7 reviews from the world's largest community for readers. Aleksandar Stojković St, frontmen Goribora, jedno je o... Aleksandar Stojković poznatiji kao St predstavio je svoju prvu službenu zbirku pjesama "Ne možeš mnogo ali možeš malo" izdanu za nakladničku kuću Rende iz Beograda u Močvari, 17/06/2010. Inače Aleksandar u svome opusu ima već dvije knjige pjesama izdane za "Slušaj najglasnije" točnije "Br ... Ne možeš mnogo ali možeš malo knjiga autora Stojković St ... ... . Inače Aleksandar u svome opusu ima već dvije knjige pjesama izdane za "Slušaj najglasnije" točnije "Bratstvo duša " i to "Svijet je moj ali ima ... NE MOŽEŠ MNOGO ALI MOŽEŠ MALO. POEZIJA. Šifra artikla: 213140. Isbn: 9788683897919. Autor : Aleksandar St. Stojković. Izdavač : ...

INFORMACIJA

AUTOR
Stojković St, Aleksandar
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ne možeš mnogo ali možeš malo.pdf

OPIS

Aleksandar Stojković St, frontmen Goribora, jedno je od najsnažnijih autorskih imena na području bivše Jugoslavije, s čijim se stihovima mogu poistovetiti čitave postratne generacije. Neke od pesama u ovoj knjizi dobro su poznate ljubiteljima Goribora, a mnoge su nove i do sada neobjavljivane. Kroz njih se provlače njegove uobičajene teme: ljubav, droga, očajanje, bezizlaznost, kritika šljama koji je zavladao društvom, neuklopljenost, samoća, pa se čini kako St u svojim pesmama uspeva da uz suptilnu emociju i prepoznatljivu bluz energiju artikuliše generacijski vapaj u kojem odzvanja želja za životom. Aleksandar Stojković je jedan od najboljih, najartikulisanijih i najprefinjenijih rok pesnika, pesnik koji s malo, ali pažljivo odabranih reči, uspeva da kaže mnogo.

Želite li pročitati knjigu?Ne možeš mnogo ali možeš malo u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Stojković St, Aleksandar. Čitati Ne možeš mnogo ali možeš malo Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE