Sve o ljekovitim i začinskim biljima

Sve o ljekovitim i začinskim biljima - Grupa Autora | Caritasspiritistcenter.org

...VE O LJEKOVITIM I ZAČINSKIM BILJKAMA Vidi slike 1870 grama Moguća zamjena za stare ... Živim - Čaj od ove začinske biljke poboljšava san, djeluje kao stimulans... ... . Sve o ljekovitim I začinskim biljkama. Cijena. 100 kn ~ 14 €. Sve o ljekovitim I začinskim biljkama. Bez obzira na to imate li velik vrt ili balkon, otkrijte kako je lako i korisno uzgajati biljke za primjenu u pripremi jela i liječenju, u kozmetičke i dekorativne svrhe. Drevna narodna mudrost i suvremeni stručni savjeti nadopunjuju se u ovoj raskošno ilustriranoj knjizi. Sve o ljekovitim i začinskim biljkama. 1:18 PM. Page 1. U knjizi Sve o ljekovitim ... Sve o ljekovitim i začinskim biljkama - Mozaik knjiga ... . Sve o ljekovitim i začinskim biljkama. 1:18 PM. Page 1. U knjizi Sve o ljekovitim i zaËinskim biljkama kombinirali smo tradicionalna znanja i mudrosti o bilju s najnovijim savjetima struËnjaka...

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve o ljekovitim i začinskim biljima.pdf

OPIS

Bez obzira na to imate li velik vrt ili balkon, otkrijte kako je lako i korisno uzgajati biljke za primjenu u pripremi jela i liječenju, u kozmetičke i dekorativne svrhe. Drevna narodna mudrost i suvremeni stručni savjeti nadopunjuju se u ovoj raskošno ilustriranoj knjizi. Ovaj praktičan vodič kroz više od 100 ljekovitih i začinskih biljaka, od kojih većinu možete uzgajati u vrtu oko svoje kuće, uputit će vas kako ih uzgajati, upotrebljavati i pohranjivati. Uživajte u ljepoti i bezbrojnim mogućnostima primjene biljaka.

Želite li pročitati knjigu?Sve o ljekovitim i začinskim biljima u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Grupa Autora. Čitati Sve o ljekovitim i začinskim biljima Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE