Živjeti da bi se pripovijedalo

Živjeti da bi se pripovijedalo - Marquez, Gabriel Garcia | Caritasspiritistcenter.org

...ivjeti da bi se pripovijedalo.pdf. ISBN. 7769240776167 ... Draženka Milovanović (Translator of Živjeti da bi se pripovijedalo) ... . meki povez, 378 strane knjiga ima posvetu i dobro je očuvana Živjeti da bi se pripovijedalo Tekstualna građa, tiskana . Report "Gabrijel Garsija Markes - Zivjeti da bi se pripovijedalo". Please fill this form, we will try to respond as soon as possible. Download "Gabrijel Garsija Markes - Zivjeti da bi se pripovijedalo". We are a sharing community. So please help us by uploading 1 new document or lik ... PDF besplatno Živjeti da bi se pripovijedalo ... . So please help us by uploading 1 new document or like us to download Odavna se znalo da se García Márquez bori s teškom bolešću, a njegov brat sad je otkrio i da je posljednje dvije godine život...

INFORMACIJA

AUTOR
Marquez, Gabriel Garcia
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Živjeti da bi se pripovijedalo.pdf

OPIS

‘Živjeti da bi se pripovijedalo’ vjerojatno je najočekivanija knjiga desetljeća koja donosi pregled i oživljava najvažnija razdoblja u životu Gabriela Garcíe Márqueza. U ovoj nadasve zanimljivoj priči kolumbijski nobelovac otkriva nam sjećanja iz svoga djetinjstva i mladenaštva u kojima se stvarao imaginarij iz kojega će proizići neke od temeljnih pripovijedaka i romana književnosti na španjolskom jeziku 20. stoljeća. Pred nama je životna priča Gabriela Garcíe Márqueza, njegova autobiografija u kojoj nam otkriva podrijetlo likova i pripovijesti koji žive u djelima kao što su ‘Sto godina samoće’, ‘Ljubav u doba kolere’, ‘Pukovniku nema tko pisati’ ili ‘Kronika najavljene smrti’. Time ovo djelo postaje vodič za čitanje kroz cjelokupan autorov opus, i nužan pratitelj koji će, nakon čitanja ove knjige, baciti novo svjetlo na nezaboravne odlomke njegove proze.

Želite li pročitati knjigu?Živjeti da bi se pripovijedalo u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Marquez, Gabriel Garcia. Čitati Živjeti da bi se pripovijedalo Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE