Čudotvorac iz Padove

Čudotvorac iz Padove - Dobraczynski, Jan | Caritasspiritistcenter.org

...rac iz Padove Jan Dobraczyński, jedan od najpoznatijih poljskih autora i katoličkih romanopisaca uopće, poznat po sjajnom romanu o sv ... Šta znači čudotvorac ... ... Čudotvorac iz Padove: Vizija svetog Antuna o posljednjim trenucima... ... rac iz Padove Jan Dobraczyński, jedan od najpoznatijih poljskih autora i katoličkih romanopisaca uopće, poznat po sjajnom romanu o sv. Josipu, Snaga ljubavi, u Čudotvorcu iz Padove... Jan Dobraczyński, jedan od najpoznatijih poljskih autora i katoličkih romanopisaca uopće, poznat našoj publici po sjajnom romanu o sv. Autor romana Čudotvorac iz Padove je Jan Dobraczyński, jedan od najpoznatijih kršćanskih književnika, a na hrvatskom jeziku roman je objavljen u izdanju nakladničke kuće Verbum...

INFORMACIJA

AUTOR
Dobraczynski, Jan
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Čudotvorac iz Padove.pdf

OPIS

Roman Čudotvorac iz Padove istančanim stilom govori o muškarcu plemićkoga porijekla, rođenu u veličanstvenu dvorcu, koji je imao sve što je potrebno da postigne položaj i ugled u društvu, u učenosti i – budući da je izabrao duhovni poziv – u crkvenoj hijerarhiji. Tomu se doista i posvetio i postao ugledan i učen pripadnik Reda regularnih kanonika sv. Augustina. No onda se jednoga dana taj muškarac, Fernando Bulhões, svega odrekao – svojega imena, ugode i mira – i zaputio se u bijeli svijet u jednostavnom habitu, s grubim sandalama na nogama, kao Antun, novi pripadnik male braće, sljedbenik siromaška iz Asiza, Franje.

Želite li pročitati knjigu?Čudotvorac iz Padove u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Dobraczynski, Jan. Čitati Čudotvorac iz Padove Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE