Ja sam hodočasnik – džepno

Ja sam hodočasnik – džepno - Hayes, Terry | Caritasspiritistcenter.org

...hodočasnik - džepno. PDF, TXT, FB2. ePUB ... 'Više nisam Papa, sada sam samo hodočasnik. Hvala vam' - Večernji.hr ... . - Ubojica je kirurškim čekićem žrtvi razvalio zubni most i čeljust, vjerojatno s istim ciljem. Terry Hayes - Ja sam hodočasnik. JA SAM HODOČASNIK je triler koji je poharao svjetske ljestvice bestselera. Hodočasnik traži terorista koji je u ime Boga pomno isplanirao stravičan zločin. JA SAM HODOČASNIK je prvi roman Terryja Hayesa koji je odmah po objavljivanju poharao vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga širom svijeta. Ja sam Hodočasnik S engleskoga prevela ... Duško Vujošević: Ja sam za Borisa Tadića za predsednika Srbije ... . Ja sam Hodočasnik S engleskoga prevela ANDREA PONGRAC „. Nijedan strah nije toliko neumoljiv i nezamisliv koliko onaj koji proganja špijuna u nepoznatoj zemlji." J...

INFORMACIJA

AUTOR
Hayes, Terry
DIMENZIJA
7,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Ja sam hodočasnik – džepno.pdf

OPIS

JA SAM HODOČASNIK je prvi roman Terryja Hayesa koji je odmah po objavljivanju poharao vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga širom svijeta. Hodočasnik je pseudonim čovjeka koji ne postoji. Nekoć je vodio tajnu špijunsku jedinicu Američke obavještajne agencije. Prije povlačenja u mirovinu svoja iskustva pretočio je u majstorski priručnik za forenzična i kriminalistička istraživanja. A to će se pokazati kobnim… Njujorški detektiv Ben Bradley istražuje naizgled savršeno umorstvo mlade djevojke u trošnom hotelu na Manhattanu. Ubojstvo je počinjeno prema slučajevima opisanima u Hodočasnikovu priručniku. Hodočasnik pristaje sudjelovati u istrazi i pomoći detektivu Bradleyju u potrazi za brutalnim ubojicom, ne sluteći kamo će ga ta istraga odvesti… Od New Yorka do Bodruma, preko Firenze i Afganistana sve do Saudijske Arabije, Hodočasnik kreće u potragu za teroristom koji je u ime Boga pomno isplanirao zastrašujući zločin nezamislivih posljedica. “Pomaknut spoj Domovine, Bourneova ultimatuma i Žice.” – Mail on Sunday TERRY HAYES je radio kao novinar istražitelj, politički analitičar, dopisnik i kolumnist. Rodio se u Velikoj Britaniji, a živio i radio u Australiji, Los Angelesu i New Yorku. Pisao je scenarije za filmove Pobješnjeli Max, Opasno more, koji je lansirao Nicole Kidman u međunarodne filmske vode, Otkupnina s Melom Gibsonom, Iz pakla s Johnnyjem Deppom i niz televizijskih filmova i mini-serija. Nominiran je za televizijsku nagradu Emmy i dosad je nagrađen s više od dvadeset filmskih i televizijskih nagrada. Sa suprugom i četvero djece živi u Švicarskoj. Roman Ja sam hodočasnik dobitnik je nagrade Specsavers National Book Award za najbolji triler i krimić 2014. godine.

Želite li pročitati knjigu?Ja sam hodočasnik – džepno u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hayes, Terry. Čitati Ja sam hodočasnik – džepno Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE