13 minuta

13 minuta - Pinborough, Sarah | Caritasspiritistcenter.org

...emi Video Permbledhje 13 minuta. 13 Minutes: Directed by Lindsay Gossling ... Var13 minuta honorarios_letrado ... ... Torino i Genoa bez golova, Pjaci 13 minuta - narod.hr ... emi Video Permbledhje 13 minuta. 13 Minutes: Directed by Lindsay Gossling. With Amy Smart, Thora Birch, Anne Heche, Paz Vega. Four families in a Heartland town are tested in a single day when a tornado hits, forcing paths to cross and... Director: Oliver Hirschbiegel. Starring: C...

INFORMACIJA

AUTOR
Pinborough, Sarah
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
13 minuta.pdf

OPIS

Roman 13 minuta psihološki je triler o ljudima, strahovima, manipulaciji i moći istine, s ubojitim preokretom. Roman 13 minuta ulazi u mračnu stranu tinejdžerskoga prijateljstva i blizak je psihološkim trilerima poput Djevojke u vlaku i Nestale. Autorica se koristi brojnim i nepredviđenim obratima koji nas drže u neizvjesnosti, stoga je nemoguće anticipirati kraj. Ovaj nam triler pokazuje svijet u kojemu su popularnost i dojam iznimno važni, a likovi su realistično nesavršeni. Priča nas ostavlja uzbuđenima do same neočekivane završnice. Natasha je bila mrtva 13 minuta. Ne sjeća se kako je te noći završila u ledenoj rijeci, ali zna da to nije bila nesreća i da se nije željela ubiti. Njezine dvije najbliže prijateljice, tzv. barbike, ponašaju se čudno, pa se Natasha okreće Becci, najboljoj prijateljici iz djetinstva s kojom je zahladila odnose kada je prije mnogo godina postala popularna, i od nje traži da joj pomogne odgonetnuti što se dogodilo. Natasha je sigurna da je njezine prijateljice vole… Znači li to i da je nisu pokušale ubiti?

Želite li pročitati knjigu?13 minuta u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pinborough, Sarah. Čitati 13 minuta Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE