Suparništvo između braće i sestara

Suparništvo između braće i sestara - Canter, Lee | Caritasspiritistcenter.org

...ništvo među braćom i sestrama je normalno i događa se u gotovo svakoj obitelji koja ima dvoje ili više djece ... Suparništvo između braće i sestara - Lee... | KorisnaKnjiga.com ... . Ako potiču natjecanje, uspoređivanje i prosuđivanje, umjesto suradnje, koja uvažava jedinstvenost i razlike, rivalstvo braće i sestara može izmaknuti kontroli. Za većinu ljudi suparništvo između braće i sestara - to je prilično igra od toga, što je razlog zašto morate biti na oprezu. No, ako obratite pozornost na slučajeve navedene u nastavku, onda najvjerojatnije, morate sada pogled na svoju ... ODNOS IZMEĐU BRAĆE I SESTARA PowerPoint Presentation ... . No, ako obratite pozornost na slučajeve navedene u nastavku, onda najvjerojatnije, morate sada pogled na svoju djecu, jer je linija između djetinjstva i suparništva imaju... Suparništvo između braće i sestara, prema rječniku Merriam-Webster, jednostavno je "natjecanje između braće i sestara". Cjelovitija definicija može se naći na web mjestu Dječje bolnice CS Mott. To ide ovako: suparniš...

INFORMACIJA

AUTOR
Canter, Lee
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Suparništvo između braće i sestara.pdf

OPIS

Sukobi između braće i sestara sastavni su dio obiteljskog života i odrastanja. Ako se budemo pravilno odnosili prema njima, oni će pomoći da djeci da se bolje snađu u životu. No, čini se da u mnogim obiteljima srdžba, ljubomora i svađe između braće i sestara izmiču kontroli. Ova knjiga pokazuje svima kako je moguće izaći na kraj sa svakodnevnim stresnim situacijama koje se javljaju u svakoj obitelji. U knjizi možete naučiti: – stvoriti pozitivno, ugodno obiteljsko ozračje; – održati obiteljski sastanak za rješavanje problema; – donijeti odluku kad se treba umiješati, te rješavati sukobe između braće i sestara; – posvetiti posebnu pozornost svakom djetetu kako biste ga potaknuli da se slaže s bratom ili sestrom. U ovom priručniku možete naći i mnoštvo drugih izuzetno koristni stvari: – odgovore na najčešća roditeljska pitanja; – prijedloge, savjete i kreativna rješenja; – tabele, nagrade i “dječji sporazum za poticanje suradnje. Za odgoj sretne i uravnotežene djece potrebni su disciplina i ljubav. Praktični i brižni savjeti koje možete naći u ovoj knjizi smanjit će napetost koju izaziva suparništvo između braće i sestara i unijeti sklad, suradnju i mir u vaš dom.

Želite li pročitati knjigu?Suparništvo između braće i sestara u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Canter, Lee. Čitati Suparništvo između braće i sestara Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE