Tajna doktrina antike

Tajna doktrina antike - Blavatsky, H.P. | Caritasspiritistcenter.org

...doktrina bila univerzalno rasprostranjena religija drevnog i pretpovijesnog svijeta ... H.P.Blavatsky - Tajna doktrina antike: tajna... | Antikvarijat Ramajana ... . Sada je dokazano da su Vede djelo davne antike, a njihova voluminoznost zaslužuje divljenje.« TAJNA DOKTRINA * ANTROPOGENEZA pomenutog dela, u svojoj izvrsnoj knjizi citira (str. 13) nekoliko M a k m i l a n o v i h {Macmillan) rečenica (1860.) koje su istinite kao sam život i isuviše... Tajna doktrina antike - Helena Petrovna Blavatsky. II►Helena Petrovna Bl ... Helena Petrovna Blavatsky: Tajna doktrina antike ... . II►Helena Petrovna Bl...

INFORMACIJA

AUTOR
Blavatsky, H.P.
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajna doktrina antike.pdf

OPIS

Ezoterijska filozofija je smišljena tako da se u ovom razdoblju gluposti i nelogičnog materijalizma odupire stalnim napadima na sve što čovjek smatra vrijednim i svetim u svom unutarnjem duhovnom životu. Pravi filozof, student ezoterijske mudrosti, gubi iz vida osobnost, dogmatska vjerovanja i posebne religije. Ezoterijska filozofija pomiruje i usklađuje sve religije, lišava ih vanjskoga, ljudskog odijela i pokazuje da je korijen svake religije istovjetan korijenu svih drugih velikih religija. Ona dokazuje nužnost apsolutnog Božanskog načela u prirodi. Ne pobija Boga, kao što ne pobija ni postojanje Sunca.

Želite li pročitati knjigu?Tajna doktrina antike u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Blavatsky, H.P.. Čitati Tajna doktrina antike Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE