Kušaj i slušaj Dalmaciju 2

Kušaj i slušaj Dalmaciju 2 - Gall, Zlatko | Caritasspiritistcenter.org

...„Kušaj i slušaj Dalmaciju" čak se našlo i u popularnom kvizu Milijunaš kao pitanje za „najbrži prst" ... Hipnotišite se nemačkim | 100 reči na nivou A2 za... ... . No, svi bi ti pokazatelji bili nevažni da devedeset ponuđenih recepata nije nastavilo živjeti u kuhinjama. Kušaj i slušaj Dalmaciju 2 - Zlatko Gall. Kušaj i slušaj Dalmaciju 2 book. Read reviews from world's largest community for readers. Gallova se kuharica hrabro i s pravom gura na onu nužnu prvu cr... Let us know what's wrong with this previ ... Zlatko Gall - Wikipedija ... ... Let us know what's wrong with this previ...

INFORMACIJA

AUTOR
Gall, Zlatko
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kušaj i slušaj Dalmaciju 2.pdf

OPIS

Pred koji mjesec nazvao me prijatelj okorjeli marendaš i, ne skrivajući zadovoljstvo netom završenom marendom, s oduševljenjem se raspričao o jednostavnom, no efektnom jelu od srdela, češnjaka, peršina i bijeloga vina. U receptu koji mi je priopćio kao gastronomsku blagovijest, prepoznao sam vlastiti recept Srdela u petrusimulu, objavljen u knjižici Kuhaj i slušaj Dalmaciju 1. Bio je to kompliment koji se samo poželjeti može. Jer, nemojmo si lagati, kada su kuharice i kuharski priručnici u pitanju, pa čak i ovaj skromni uradak poput mojega, onaj najznačajniji test ne polaže se pred kritikom, već u kuhinjama čitatelja. Kušaj i slušaj Dalmaciju 1 zapanjujujće se dobro prodala u čak dva izdanja, prevodi se i na engleski, a na domaćem knjiškom tržištu, vele u Profilu, i dalje dobro ide. Glazba s bonus CD-a mjesecima se vrtjela čak i na programima radija, a sama kuharica bila je na popisu best-seltera u istoimenom prilogu Jutarnjeg lista te na, vele referentnoj, rang-listi emisije Pola ure kulture. Ime pak Kušaj i slušaj Dalmaciju čak se našlo i u popularnom kvizu Milijunaš kao pitanje za najbrži prst. No, svi bi ti pokazatelji bili nevažni da devedeset ponuđenih recepata nije nastavilo živjeti u kuhinjama. A nastavilo je. I to, ako je vjerovati porukama ili usmenim svjedočanstvima koja su došla do mene, i na rešoima u studentskim sobama, u skromnim kuhinjama mladih bračnih parova, ali – bogme – i kod bonkulovića opće prakse, marendaša iz kućne radinosti te restoratera.

Želite li pročitati knjigu?Kušaj i slušaj Dalmaciju 2 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gall, Zlatko. Čitati Kušaj i slušaj Dalmaciju 2 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE