Molitva kao susret

Molitva kao susret - Grun, Anselm | Caritasspiritistcenter.org

...litva kao susret "Molitva je bitno dijalog ... Kako moliti? | Duhovnost ... ." Tako molitvu definira psiholog religije G. van der Leeuw. Molitva je razgovor čovjeka s Bogom. Ovaj pojam je sigurno važan i nuždan. Ali lako dovodi i do nesporazuma i poteškoća. Jer razgovor s Bogom izgleda posve drukčije od razgovora s prijateljem. Ja Boga ne slušam onako kako slušam prijatelja. Molitva kao susret 'Molitva je bitno dijalog.' Tako molitvu definira psiholog religije G. van der Leeuw. Molitva je razgovor čovj ... RAZMIŠLJANJE: MOLITVA KAO SUSRET - Hrvatski Glasnik ... . van der Leeuw. Molitva je razgovor čovjeka s Bogom. Ovaj pojam je sigurno važan i nužan. Ali lako dovodi do nesporazuma i poteškoća. Jer razgovor s Bogom izgleda posve drugačije od razgovora s prijateljem. Ja Boga ne slušam onako kako slušam ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Molitva kao susret autora Grun, Anselm. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Molitva kao susret čovjeka s Bogom uvijek je dar Božje milosti nama...

INFORMACIJA

AUTOR
Grun, Anselm
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Molitva kao susret.pdf

OPIS

“Molitva je bitno dijalog.” Tako molitvu definira psiholog religije G. van der Leeuw. Molitva je razgovor čovjeka s Bogom. Ovaj pojam je sigurno važan i nuždan. Ali lako dovodi i do nesporazuma i poteškoća. Jer razgovor s Bogom izgleda posve drukčije od razgovora s prijateljem. Ja Boga ne slušam onako kako slušam prijatelja. I Bog mi ne daje tako jasna odgovora kakav očekujem od prijatelja. Mnogi svoju molitvu ne iskusuju kao dijalog, nego više kao monolog. I pitaju, ne govore li u prazan zid. Drugima je teško pronaći riječi da zapodjenu razgovor. Molitva je za njih naporna. I oni često prestaju jer ne znaju kako i što reći Bogu. Da bih bio pravedan prema problemima koje mnogi imaju s molitvom, želim u ovom malome sveščiću uvesti jedan drugi pojam koji mi se čini korisnijim: molitva kao susret.

Želite li pročitati knjigu?Molitva kao susret u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Grun, Anselm. Čitati Molitva kao susret Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE