Sedam smrti Evelyn Hardcastle

Sedam smrti Evelyn Hardcastle - Turton, Stuart | Caritasspiritistcenter.org

...rti Evelyn Hardcastle book. Read 31,521 reviews from the world's largest community for readers ... Sedm smrtí Evelyn Hardcastlové - recenze | Databáze knih ... . Umjesto proslavom, bal pod maskama završava The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle is a dazzling, mind-bending murder mystery…without a murder. It's a locked-room thriller with a nearly... "Sedam smrti Evelyn Hardcastle" inače je prva Turtonova knjiga, a sam autor već se sada može pohvaliti brojnim priznanjima pa tako i onima The Što se pak radnje tiče, knjiga govori o smrti mlade kćeri vlasnika raskošnog imanja Evelyn Hardcastle. Umjesto sretnog završetka bala pod maskama... Sedam smrti Evelyn Hardcastle je odlična knj ... "Sedam smrti Evelyn Hardcastle" napeti je krimić koji... | Buro 24/7 ... . Umjesto sretnog završetka bala pod maskama... Sedam smrti Evelyn Hardcastle je odlična knjiga a...

INFORMACIJA

AUTOR
Turton, Stuart
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sedam smrti Evelyn Hardcastle.pdf

OPIS

Stuart Turton honorarni je novinar-putopisac koji je radio u Šangaju i Dubaiju. Dobitnik je nagrade Brighton and Hove za kratku priču. Sedam smrti Evelyn Hardcastle autorov je književni prvijenac, a poznata producentska kuća koja je radila čuvenu seriju Downton Abbey planira i njegovu ekranizaciju. Umjesto proslavom, bal pod maskama završava tragedijom. Dok gosti zadivljeno promatraju vatromet, netko će lijepu i mladu kćer vlasnika imanja Blackheath lišiti života. No Evelyn neće umrijeti samo jednom. Dokle god Aiden Bishop, jedan od uzvanika, ne riješi zagonetni zločin, dan će se ponavljati bez kraja i konca. I uvijek će završiti sudbonosnim hicem iz pištolja. Jedini način da prekine taj začarani krug jest da otkrije ubojicu. K tome, Aiden se iz dana u dan budi utjelovljen u tijelu druge osobe. Svjestan da sitnice mogu promijeniti ishod i donijeti nove informacije, on pokušava promatrati svijet ne samo svojim, već i njihovim očima. Zbunjeni ste? Otvorite širom oči, jer detalji su svuda oko vas. “Mračno komičan krimić u stilu Agathe Christie, apsolutno nepredvidljiv i s lepezom neobičnih likova.” Kirkus Reviews “Posve originalno i neodoljivo.” The Times Stuart Turton honorarni je novinar-putopisac koji je radio u Šangaju i Dubaiju. Dobitnik je nagrade Brighton and Hove za kratku priču. Sedam smrti Evelyn Hardcastle autorov je književni prvijenac, a poznata producentska kuća koja je radila čuvenu seriju Downton Abbey planira i njegovu ekranizaciju.

Želite li pročitati knjigu?Sedam smrti Evelyn Hardcastle u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Turton, Stuart. Čitati Sedam smrti Evelyn Hardcastle Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE