Kraj priče

Kraj priče - Davis, Lydia | Caritasspiritistcenter.org

...če. 132,104 likes · 1,345 talking about this ... TUŽAN KRAJ PRIČE KOJA JE DIRNULA SVET... | Mondo.Me Prod ... ... Ako je nekom stalo, pokazaće ti. Kraj priče. - Posts | Facebook ... če. 132,104 likes · 1,345 talking about this. Sustina ljubavi nije voleti savrsenu osobu,vec voleti nesavrsenu... Kraj priče. 4:38. Популярные треки музыканта. Sivilo, Ayllah - Kraj priče. Kraj priče. Ko zna išta o ljudskoj psihologiji zna da ovi koji misle da ne postoji virus nikad neće preći na drugu stranu. Vak...

INFORMACIJA

AUTOR
Davis, Lydia
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kraj priče.pdf

OPIS

Radnja romana Kraj priče naizgled je jednostavna: jedna žena sjeća se ljubavne veze s muškarcem koji ju je ostavio i pokušava pišući o tome samoj sebi objasniti što se točno dogodilo. Ali jednostavnost je privid. Dok se gotovo opsesivno usredotočuje na naoko nevažne pojedinosti, od broja svađa i telefonskih poziva do sitničavih natpisa na kutijama s rukopisom, pripovjedačica s jednako mikroskopskom preciznošću secira i pouzdanost vlastita sjećanja i sam čin pisanja, dovodeći ih u zamršeni međuodnos gdje se zamućuju granice između zbilje i fikcije da bi naposljetku postalo upitnim što je zapravo istina.

Želite li pročitati knjigu?Kraj priče u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Davis, Lydia. Čitati Kraj priče Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE