Živjeti u svjetlosti

Živjeti u svjetlosti - Gawain, Shakti | Caritasspiritistcenter.org

...oj svjetlosti je potrebno 8 minuta i 19 sekundi da bi stigla do Zemlje (udaljenost od 150 milijuna kilometara) ... Želite li živjeti u ...? - YouTube ... ... Dom i dizajn - Savjeti i ideje što posaditi u domu ... oj svjetlosti je potrebno 8 minuta i 19 sekundi da bi stigla do Zemlje (udaljenost od 150 milijuna kilometara). Kad svjetlost prolazi kroz vrlo mali otvor, kažemo da je to zraka svjetlosti. Svjetlost ne vidimo, ali vidimo izvore svjetlosti i osvijetljena tijela. Svjetlost se iz izvora širi pravocrtno (POKUS 1) i za to nije potrebno nikakvo sredstvo. Svjetlost se može širiti i u vakuumu. Želite li živjeti u svijetu i društvu u kojem nema ratova, g...

INFORMACIJA

AUTOR
Gawain, Shakti
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Živjeti u svjetlosti.pdf

OPIS

Knjiga pokazuje novi nacin zivota – kako postati kanal kreativne energije svemira. Kljuc za to je nauciti slusati svoju intuiciju, i djelovati u skladu s njom u svakom trenutku, cak i ako to znaci ici protiv uzoraka ponasanja, ocekivanja i uvjerenja. Nagrada je osobno ispunjenje, zivotnost i kreativnost, kao i potpuna preobrazba svijeta oko nas.

Želite li pročitati knjigu?Živjeti u svjetlosti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gawain, Shakti. Čitati Živjeti u svjetlosti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE