Moje putovanje u svijetu mašte, bojanje& opuštanje

Moje putovanje u svijetu mašte, bojanje& opuštanje

...e od 100 motiva priuštite si putovanje u vlastiti svijet mašte ... Moje putovanje započinje u Clevelandu jer ... . 27. Za ljepši radni tjedan: Tri kratka trenutka za opuštanje SVI mi svaki tjedan žarko iščekujemo petak - početak vikenda i kraj radnog, stresnog tjedna, naše je omiljeno vrijeme za opuštanje i... Ova će vas bojanka za odrasle povesti na sasvim drugačije putovanje u svijet mašte: uz bojice i boje otkrijte nova, magična mjesta o kojima ste do sada samo Uronite u svijet oblika i boja te otkrijte načine opuštanja kroz bojenje motiva nacrtanih filigranskom tehniku. Uz više od 100 motiva priuštite si... Nedeljko Bajić Baja | ... Moje putovanje u Beč - RIO priče sa putovanja ... . Uz više od 100 motiva priuštite si... Nedeljko Bajić Baja | Zapisano j...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moje putovanje u svijetu mašte, bojanje& opuštanje.pdf

OPIS

Spakirati se i pobjeći, napustiti svakodnevicu i nestati u bespućima tajnovitih krajeva želja je svakoga od nas. Ova će vas bojanka za odrasle povesti na sasvim drugačije putovanje u svijet mašte: uz bojice i boje otkrijte nova, magična mjesta o kojima ste do sada samo sanjali. Uronite u svijet oblika i boja te otkrijte načine opuštanja kroz bojenje motiva nacrtanih filigranskom tehniku. Uz više od 100 motiva priuštite si putovanje u vlastiti svijet mašte.

Želite li pročitati knjigu?Moje putovanje u svijetu mašte, bojanje& opuštanje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Moje putovanje u svijetu mašte, bojanje& opuštanje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE