Dizajniraj svoj život

Dizajniraj svoj život - Burnett, Bill | Caritasspiritistcenter.org

...iraj svoj zivot. Отметки "Нравится": 186 · Обсуждают: 1 ... Sve rade sami! Osvrt na grafički dizajn i ilustraciju u kontekstu... ... . Novi tip kolektivnog stanovanja koji razvijamo kao tim ARHITEKATA, prilagođen je... Dizajniraj svoj život. Ostvarite svoje ciljeve prokušanom metodom sa Stanforda. Redovna cijena Oni su na svom vrlo uspješnom kolegiju „Dizajnirajte svoj život" osmislili i u praksi iskušali niz logičnih... Osobe koje se bave dizajnom kreiraju nešto lepo. Zašto onda i mi ne bismo, sledeći njihov primer, kreirali lep život. Ako st ... DIZAJNIRAJ SVOJ ŽIVOT Poslovna knjižara UM ... . Zašto onda i mi ne bismo, sledeći njihov primer, kreirali lep život. Ako ste doneli odluku da budete.....

INFORMACIJA

AUTOR
Burnett, Bill
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dizajniraj svoj život.pdf

OPIS

Ako niste sasvim zadovoljni svojim životom i priželjkujete promjenu – bolje odnose, novi posao, upis na pravi fakultet ili jednostavno više slobodnog vremena – Bill Burnett i Dave Evans, dva profesora s prestižnog sveučilišta Stanford, mogu vam pomoći. Oni su na svom vrlo uspješnom kolegiju „Dizajnirajte svoj život“ osmislili i u praksi iskušali niz logičnih i dobro osmišljenih koraka i alata koji će vas dovesti do odgovora na pitanje što zapravo želite u životu i kako to postići. Na stvarnim životnim primjerima pokazuju zamke u koje svi upadamo krećući se prema svome cilju, te daju savjete kako ih zaobići ili iz njih nešto naučiti. Iako se ti alati mogu primijeniti na sva područja života, posebno su učinkoviti ako želite otkriti u čemu ste zaista uspješni te pronaći posao iz snova i – dobro zarađivati. Autori pružaju putokaz prema karijeri koja je u skladu s vašim vrijednostima – a na vama je da ga usmjerite tamo kamo želite.

Želite li pročitati knjigu?Dizajniraj svoj život u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Burnett, Bill. Čitati Dizajniraj svoj život Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE