Mediteranske travarice i likeri

Mediteranske travarice i likeri - Keršek, Emil | Caritasspiritistcenter.org

...iteranske travarice i likeri - više od 130 originalnih recepata - knjiga-priručnik za ... Prednosti mediteranske ishrane ... . MEDITERANSKE TRAVARICE I LIKERI.Opis: praktični priručnik na jednostavan način upućuje u izradu mediteranskih travarica i likera. Prvi dio sadrži opis postupaka za stjecanje znanja o izradi mediteranskih travarica i likera od mnogih ljekovitih biljaka i drugih dodataka. Mediteranske travarice i likeri. Početna >. Publicistika >. Zdravlje, gastronomija, dom... > Mediteranske travarice i likeri. San ... Travarica - Aroma-terapija za dušu i telo | Rakije travarice - Cena ... . Publicistika >. Zdravlje, gastronomija, dom... > Mediteranske travarice i likeri. Sanda Zaplatić, Emil Keršek, Dušan Savković. Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih tr...

INFORMACIJA

AUTOR
Keršek, Emil
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mediteranske travarice i likeri.pdf

OPIS

Praktični priručnik na jednostavan način upućuje u izradu mediteranskih travarica i likera, a sastoji se od tri dijela. Prvi dio sadrži opis postupaka za stjecanje znanja o izradi mediteranskih travarica i likera od mnogih ljekovitih biljaka i drugih dodataka. U drugome dijelu pronaći ćete 134 originalna recepta pomoću kojih možete pripremiti kvalitetne i ljekovite mediteranske travarice i likere. U trećem dijelu opisana je 31 vrsta biljaka koje se najčešće koriste za pripremu mediteranskih travarica. U receptima se koristi ukupno 114 biljaka, a u priručniku je naveden njihov hrvatski i latinski naziv.

Želite li pročitati knjigu?Mediteranske travarice i likeri u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Keršek, Emil. Čitati Mediteranske travarice i likeri Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE