Oprosti

Oprosti - Hegazi Hoyer, Ida | Caritasspiritistcenter.org

...ika: Perica Zdravković🎵Tekst: Milanko Ćirović🎵Aranžman: Perica ZdravkovićZvanični Portal Grand Production-a: http://grand ... Gibonni - Oprosti - Akordi i tablature za gitaru ... .online/Label & Copyright ... Posto sam veliki fan Gibonni-ja,a posto na You Tube-u nisam nasao dosta njegovih pesama,odlucio sam da procesljam net i uspeo da nadjem ono sto mi je trebalo... Odrasla je u Oslu. Debitirala je 2012. romanom "Under verden" (Ispod svijeta), nakon čega je, 2013., uslijedio roman "Ut" (Van) i 2014. roman "Unnskyld" (Oprosti). Nakon te trilogije napisala je još četiri romana. Godine 2014. do ... Tekstovi.net - Gibonni - Oprosti (tekst/lyrics) ... ., uslijedio roman "Ut" (Van) i 2014. roman "Unnskyld" (Oprosti). Nakon te trilogije napisala je još četiri romana. Godine 2014. dobila je uglednu Bjørnson stipendiju. Godine 2015. dobila je Nagradu Europske unije za književnost. Kad želite nekome reći 'oprosti', nemojte napraviti ove četiri pogreške. Kao što isprika mora imati neke osnovne karakteristike, iako će sam izbor riječi i način biti uvijek različiti i ovisiti o situaciji i uključenim osobama, tako ima i nekih stvari koje...

INFORMACIJA

AUTOR
Hegazi Hoyer, Ida
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Oprosti.pdf

OPIS

Kad sam te prvi put vidjela – skinula sam svu odjeću sa sebe, rečenica je glavne junakinje kojom započinje opis jedne po svim kriterijima savršene ljubavne veze, u kojoj je baš sve kao u priči, i preostaje jedino planirati kupnju jedrenjaka za put oko svijeta. Sve dok… sve dok se pozlata ne počne ljuštiti, indicije se pretvarati u dokaze, a kosturi ispadati iz ormara. Jer, zašto je uvijek najgore pitanje, a gori je jedino odgovor. Ida Hegazi Hoyer napisala je očaravajuće uznemirujući, emocionalno intenzivan roman s elemetima psihološkog trilera koji se čita u dahu i doslovce ne ispušta iz ruku.

Želite li pročitati knjigu?Oprosti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hegazi Hoyer, Ida. Čitati Oprosti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE