Mehanički Djed Mraz

Mehanički Djed Mraz

...čki Djed Mraz" deseta je knjiga o Pettsonu i Findusu ... Slatki (i lijepi) švedski božićni trolist Svena Nordqvista ... ... . Za razliku od prethodnih koje je autor osmislio kao slikovnice, ovo je prava pravcata knjiga sa 17 poglavlja na ilustriranih 130 stranica! Uživajte u danima i danima zanimljivog štiva o zimskim dogodovštinama najomiljenijeg na svijetu mačića. Sven Nordqvist: Mehanički Djed Mraz. Posljednja knjiga u serijalu priča o Findusu i Pettsonu bila je dugo očekivana, a kad se konačno pojavila, sa sobom je donijela zrnce sumnje - hoće li djeca htjeti slušati tako dugu, više od stotinu stranica dugačku priču o nekakvom mehaničkom Djedici Mrazu? Ali stari znalac ovim je malim romanom ... 1 Mehanički Djed Mraz Prva je u nizu slikovnica ... Knjiga Mehanički Djed Mraz Sven Nordqvist | Knjižara Znanje ... ... 1 Mehanički Djed Mraz Prva je u nizu slikovnica pisca odavno poznatoga našim mališanima Svena ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Mehanički Djed Mraz.pdf

OPIS

Mačak Findus i njegov starčić Pettson pripremaju se za Božić. „Pettsone, hoće li nama doći Djed Mraz?“ – iznenada je pitao mačić. Starac se našao u neprilici jer nije znao kako dovesti djedicu. Ne želeći razočarati Findusa, odlučio je izraditi mehaničkog Djeda Mraza koji hoda i govori. No kako postići da mačić ništa ne posumnja? Pettsona čekaju tjedni napornog razmišljanja i konstruiranja s neizvjesnim ishodom. Tko zna kako bi sve završilo da se u posljednji tren nije dogodilo čudo. No Božić i jest vrijeme čuda… “Mehanički Djed Mraz” deseta je knjiga o Pettsonu i Findusu. Za razliku od prethodnih koje je autor osmislio kao slikovnice, ovo je prava pravcata knjiga sa 17 poglavlja na ilustriranih 130 stranica! Uživajte u danima i danima zanimljivog štiva o zimskim dogodovštinama najomiljenijeg na svijetu mačića. Pettson i Findus slavni su junaci serije slikovnica i knjiga nagrađivanoga švedskog pisca i ilustratora Svena Nordqvista. Prevedene su na pedeset jezika, a diljem svijeta neprestano se reizdaju. U protekla tri desetljeća u svijetu je prodano više od osam milijuna svezaka.

Želite li pročitati knjigu?Mehanički Djed Mraz u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Mehanički Djed Mraz Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE