Komo TU

Komo TU - Valjarević, Srđan | Caritasspiritistcenter.org

...=> https://komo.ru/catalog/podarochnye-knigi/domashnie-biblioteki/ ... Como tu como tu MP3 скачать бесплатно, слушать музыку... ... ... Luciano Pereyra - Como Tú - YouTube ... => https://komo.ru/catalog/podarochnye-knigi/domashnie-biblioteki/. [title] => Домашние библиотеки. Luciano Pereyra - Como Tú. Смотреть позже. Поделиться. Komo Tu. 3.9K li...

INFORMACIJA

AUTOR
Valjarević, Srđan
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Komo TU.pdf

OPIS

Bio je utorak, bio je početak novembra, bio je sunčan i topao dan, i nikako nisam znao baš tačno, ni zbog čega, ni zašto, ni kako se to desilo, ništa nisam tada znao, ali eto, tako je bilo, našao sam se u tom avionu za Cirih, sedeo sam na svom sedištu, u avionu švajcarske avio-kompanije. U Cirihu je trebalo da presedam za Milano. To sam znao. U Milanu je trebalo da me sačeka vozač i da me prebaci do mesta Belađo, na jezeru Komo. To je bilo sve što sam znao. Imao sam pasoš s italijanskom vizom koju sam bez problema dobio u Beogradu, nešto novca kod sebe, i imao sam u džepu poziv od te strane fondacije, bio sam tada, za njih, još uvek, nekakav mladi pisac iz Srbije, koja je bila u očajnom stanju, i u kojoj je bilo loše živeti. I ne znam kako, i nikada to nisam ni saznao, ali dobio sam tu stipendiju, da mesec dana provedem na jezeru Komo, da tamo radim i pišem na miru. To je bila njihova ideja, ne moja. Mene tada nikakav rad i nikakvo pisanje na miru nije zanimalo. Nikakav rad uopšte me tada nije zanimao. Od objavljivanja knjiga sam već odustao. U Srbiji je zaista bilo loše, bilo je užasno, ali meni i ne toliko, mogao sam da preživim, radio sam razne poslove po malo, i živeo, uspevao u tome.

Želite li pročitati knjigu?Komo TU u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Valjarević, Srđan. Čitati Komo TU Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE