Moja prva bojanka – Životinje u prirodi

Moja prva bojanka – Životinje u prirodi

...sadrži zabavne slike životinja koje žive u prirodi ... Moja prva bojanka: Životinje iz zoo-vrta ... . Oboji slike veselim bojama i pokaži prijateljima ili objesi na zid. Početna Knjige Dječja književnost Bojanke Moja Prva Bojanka: životinje u prirodi. MOJA PRVA BOJANKA - životinje u prirodi.Opis: U bojanki će dijete će pronaći zabavne slike životinja koje žive u prirodi. Oboj životinje iz zoo vrta uz pomoć stikera i zalepi ih na odgovarajuća mesta. Dodatnih 10% popusta na tri i više kupljenih artik ... Neven Borić: Moja prva bojanka-Životinje... | ZUZI Shop ... . Dodatnih 10% popusta na tri i više kupljenih artikala koji nisu na akciji. Bojanka bukvar sa pesmicama Čika Jove Zmaja i propratnim ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja prva bojanka – Životinje u prirodi.pdf

OPIS

U bojanki će dijete će pronaći zabavne slike životinja koje žive u prirodi, ali i njihovih prijatelja. Neka ih oboji najljepšim bojama i dobro se zabavi. Svaki listić koji oboji može istrgnuti iz bojanke i pokazati ga roditeljima i prijateljima ili ga jednostavno objesiti na zid u svojoj sobi.

Želite li pročitati knjigu?Moja prva bojanka – Životinje u prirodi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Moja prva bojanka – Životinje u prirodi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE