Moja prva bojanka – Životinje na farmi

Moja prva bojanka – Životinje na farmi

...z: Meki uvez Izdavač: Begen d.o.o. Jezik: Hrvatski jezik ISBN-13: 9789532743715 Dimenzije: 13x17,5 ... DOBRA DECA! NE DAO BOG OVO NIKOME: Predejane zavijeno... ... . Bojanka sadrži zabavne slike životinja koje žive na farmi. Oboji slike veselim bojama i pokaži prijateljima ili objesi na zid. Početna Djeca i mladi Bojanke MOJA PRVA BOJANKA - životinje na farmi. Opis: U bojanki će dijete će pronaći zabavne slike životinja koje žive na farmi, ali i njihovih šumskih prijatelja. Bojanka sadrži zabavne slike životinja koje žive na farmi. Oboji slike veselim bojama i pokaž ... Moja prva bojanka: Životinje | Abrakadabra web shop ... . Bojanka sadrži zabavne slike životinja koje žive na farmi. Oboji slike veselim bojama i pokaži prijateljima il...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja prva bojanka – Životinje na farmi.pdf

OPIS

U bojanki će dijete će pronaći zabavne slike životinja koje žive na farmi, ali i njihovih šumskih prijatelja. Neka ih oboji najljepšim bojama i dobro se zabavi. Svaki listić koji oboji može istrgnuti iz bojanke i pokazati ga roditeljima i prijateljima ili ga jednostavno objesiti na zid u svojoj sobi.

Želite li pročitati knjigu?Moja prva bojanka – Životinje na farmi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Moja prva bojanka – Životinje na farmi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE