Dark net

Dark net - Bartlett, Jamie | Caritasspiritistcenter.org

... ... Как попасть на официальный сайт Даркнет. Полный обзор Tor... ... ... Darknet - Wikipedia ... ruj do dark.net. A dark net or darknet is an overlay network within the In...

INFORMACIJA

AUTOR
Bartlett, Jamie
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dark net.pdf

OPIS

Knjiga godine po izboru britanskih Independenta i New Statesmana Darknet nas vodi duboko u digitalno podzemlje i pruža nam izuzetan uvid u Internet kakvog ne poznajemo. Jamie Bartlett prelazi ‘s one stane’ ekrana i iz digitalnog mraka izvlači hakere, dilere drogom, trolove, cam-djevojke, političke ekstremiste i daje ljudsko lice upravo onima koji imaju priličan razlog ostati anonimni. Darknet je otrežnjujuće i informacijama bogato istraživanje interneta i njegovih najtajnijih zakutaka. Obuhvaća svijet od popularnih i sveprisutnih društvenih mreža i tajnih grupa na Facebooku do kriptiranih dijelova mreže Tor i najzabačenijih dijelova Deep Weba…To je svijet koji se često spominje u medijskim napisima, koji živi uz nas, a svejedno je nedovoljno poznat. Svijet koji je neistražen, a bliži nam je nego mislimo. Svijet bitcoina i Silk Roada, terorista i hard core pornografije. To je – darknet.

Želite li pročitati knjigu?Dark net u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bartlett, Jamie. Čitati Dark net Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE