Protuotrov

Protuotrov - Burkeman, Oliver | Caritasspiritistcenter.org

...ov: lijepo je kada ti se netko ispriča, ali ljudi se ne moraju ispričavati kada pogriješe ... Mehanizam otrov- protuotrov ... . Istina je da tebi isprika ne treba da bi nastavio dalje. Samo nastavi - ali bez njih. Ne odustaj od istine, ali ne nastavljaj raspravu. Protuotrov : Sreća za ljude koji ne mogu pozitivno razmišljati. Uspjeh postignut kroz neuspjeh, spokoj postignut kad prigrlimo nesigurnost i tjeskobu; ova je knjiga originalan osvrt na knjige o samopomoći. Iako vrijedna milijarde, industrija navedenih knjiga rijetko je kome uistinu uspjela pomo ... Dok Imunološki propada spašava nas zmijski protuotrov iz ... ... . Iako vrijedna milijarde, industrija navedenih knjiga rijetko je kome uistinu uspjela pomoć...

INFORMACIJA

AUTOR
Burkeman, Oliver
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Protuotrov.pdf

OPIS

Uspjeh postignut kroz neuspjeh, spokoj postignut kad prigrlimo nesigurnost i tjeskobu; ova je knjiga originalan osvrt na knjige o samopomoći. Iako vrijedna milijarde, industrija navedenih knjiga rijetko je kome uistinu uspjela pomoći. Malo je prednosti modernog života dovelo do općeg blagostanja (i to ne nužno materijalnog). Imutak – čak i ako ga steknete – ne vodi nužno do sreće. Ljubav, obitelj i posao češće od radosti donose nam stres. Ne možemo se čak ni složiti oko toga što sreća točno jest. Jesmo li stoga uključeni u bezuspješnu potragu ili samo od početka sve pogrešno shvaćamo? Stajališta “možeš sve što hoćeš” i “kroz život trebaš koračati s velikim smiješkom na licu” na našu suvremenu kulturu imaju poguban utjecaj; agresivno pozitivan stav nekima možda i pomaže da pobijede ovisnost, tremu, izgrade poslovno carstvo, osvoje izbore ili pobijede u ratu. No, ova nas nemirna i neumorna potraga za srećom i uspjehom može učiniti duboko – nesretnima.

Želite li pročitati knjigu?Protuotrov u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Burkeman, Oliver. Čitati Protuotrov Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE