Matematika – priprema za maturu

Matematika – priprema za maturu - Šišić, Damir | Caritasspiritistcenter.org

...ka za osmi razred osnovne skole. 43 видео 3 332 просмотра Обновлен 17 мар ... Pripreme za malu maturu i do 800 evra | Srednje škole ... . 2017 г. Priprema za malu maturu. Brojevi i operacije sa njima. Verovatno se već uveliko pripremaš za malu maturu. Polaganje testova je sve bliže, a matematika je uglavnom najveći problem. Uz naš sistem video-lekcija priprema za malu maturu iz matematike biće jednostavna i zanimljiva, a ti ćeš sa lakoćom ostvariti odlične rezultate i upisati željenu srednju školu. "Koncept priprema kakav je osmišljen u Algebri i posebno pristup izradi nastavnih materijala po ... Online priprema za malu maturu sa velikim brojem testova ... . "Koncept priprema kakav je osmišljen u Algebri i posebno pristup izradi nastavnih materijala pokazuje da je u podlozi dobro planiranje i uska suradnja sa konzultacije neposredno prije ispita. besplatno savjetovanje o maturi i upisima na fakultet. Matematika - viša razina. Sadržaj: BR...

INFORMACIJA

AUTOR
Šišić, Damir
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Matematika – priprema za maturu.pdf

OPIS

Priručnik za pripremu ispita na državnoj maturi iz matematike sadrži šest cjelina : Brojevi i algebra, Funkcije, jednadžbe i nejednadžbe, Nizovi, Geometrija, Analitička geometrija, Derivacije. Svaka cjelina sadrži formule koje su dio ispita na državnoj maturi, kratki podsjetnik vezan uz određeno gradivo, nekoliko karakterističnih i u potpunosti riješenih primjera, brojne zadataka s rješenjima, grafove, crteže i dijagrame, zadatke modeliranja, zadatke višestrukog izbora, kratkog ili produženog odgovora.

Želite li pročitati knjigu?Matematika – priprema za maturu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Šišić, Damir. Čitati Matematika – priprema za maturu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE