Juhe i variva

Juhe i variva - Pirello, Christina | Caritasspiritistcenter.org

...variva. Pappa al pomodoro. Ova je krepka juha tipično toskansko jelo, a zbog svoje izrazite Juhe i variva ... Pesto od sjemenki - najzdraviji način da obogatite juhe, variva i salate ... ... Juhe i variva - Okusi.eu ... variva. Pappa al pomodoro. Ova je krepka juha tipično toskansko jelo, a zbog svoje izrazite Juhe i variva. Varivo od kelja s faširancima. Ako ste se zaželjeli jela na žlicu, donosimo vam recept... Juhe i variva je naziv rubrike u kojoj ima više recepata na ReciPeci. Pročitajte recepte iz rubrike Juhe i variva i pronađite recept za sebe! Juhe i variva. Kako bi iz organizma isprala sve one toksine koji su se kumulirali pretjeranim blagovanjem potrebno je u jel...

INFORMACIJA

AUTOR
Pirello, Christina
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Juhe i variva.pdf

OPIS

Guste, bistre, povrtne, pikantne, blage, s mahunarkama, s tjesteninom… juhe su obavezne na meniju u sva godišnja doba. Juha ili bogato varivo najbrže će nas nahraniti, ali i utjecati na naše raspoloženje, pa ovisno o sastojcima i načinima pripreme može potaknuti živahan razgovor za stolom ili nas opustiti, otvoriti nam apetit ili nas zasititi kao samostalan obrok. Ova knjiga nastala je kao plod strasti i dugogodišnjeg iskustva Christine Pirello i Planetopijine želje da u biblioteci Mirisi i okusi Makronove donosi uvijek nove jednostavne i zdrave recepte. Christina Pirello ima bogato znanje i iskustvo u makrobiotici koju spaja s gurmanskim okusima. Od limunaste juhe od poriluka, pjenušave juhe od mrkve do toskanske juhe s kruhom i bogatih variva s mahunarkama, u ovoj će se knjizi naći juha za svačiji ukus, najbolje od najboljega na žlicu iz kuhinje temperamentne Amerikanke irskih korijena.

Želite li pročitati knjigu?Juhe i variva u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pirello, Christina. Čitati Juhe i variva Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE