Naučite dijete spavati – od novorođenčeta do predškolarca

Naučite dijete spavati – od novorođenčeta do predškolarca - Lovrinčević, Nevena | Caritasspiritistcenter.org

...asa. Od novorođenčeta do predškolarca: preduhitrite i riješite probleme spavanja ... Od koje dobi i kako brzo naučiti dijete do lonca | Medical Online Journal ... . Svi novopečeni (pa i oni nešto iskusniji) roditelji znaju da Osim toga, u knjizi ćete pronaći i brojne savjete koji će vam pomoći u kratkom vremenu i bez napora naučiti dijete da zaspi samo i prespava noć. Naučite dete da spava - od novorođenčeta do predškolca : sprečite i uklonite probleme spavanja : Nevena Lovrinčević. Naučite dete da spava - od novorođenčeta do predškolca : sprečite i uklonite ... Kako naučiti dijete da samo zaspi i prespava noć - tportal ... . Naučite dete da spava - od novorođenčeta do predškolca : sprečite i uklonite probleme spavanja : Nevena Lovrinčević. Naučite da se ljutite. Nevena Lovrinčević. Najbolje je dijete spavati na zahtjev u prvim mjesecima života. Ali kako znate da on želi spavati? Određeni znakovi - zijevanje, trljanje špijuna, letargija pokreta, cviljenje Ako slijedite gore naveden...

INFORMACIJA

AUTOR
Lovrinčević, Nevena
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Naučite dijete spavati – od novorođenčeta do predškolarca.pdf

OPIS

Svi novopečeni (pa i oni nešto iskusniji) roditelji znaju da je jedno od prvih pitanja koje im prijatelji i rođaci postavljaju: „Prespava li noć?“ To, naravno, nije slučajnost. O tome kako vaš mališan spava uvelike ovise i svi ostali aspekti vašega života. Jedna je stvar ako zbog bebina lošeg spavanja i vi loše spavate nekoliko dana ili čak tjedana, ali kada se ti dani i tjedni pretvore u mjesece, pa i godine, to postaje nešto sasvim drugo. Ova je knjiga namijenjena budućim i novopečenim roditeljima te svim neispavanim roditeljima bez obzira na dob njihova djeteta. Autorica Nevena Lovrinčević, psihologinja i majka troje djece nudi provjerene odgovore na sljedeća pitanja: što je to dobro spavanje; treba li dijete pustiti da plače; je li uspavljivanje potrebno; što su to noćni strahovi. Osim toga, u knjizi ćete pronaći i brojne savjete koji će vam pomoći u kratkom vremenu i bez napora naučiti dijete da zaspi samo i prespava noć.

Želite li pročitati knjigu?Naučite dijete spavati – od novorođenčeta do predškolarca u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lovrinčević, Nevena. Čitati Naučite dijete spavati – od novorođenčeta do predškolarca Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE