Vrijeme između krojenja

Vrijeme između krojenja - Duenas, Maria | Caritasspiritistcenter.org

... između krojenja moguće je smjestiti u razne kategorije - pustolovni roman, bildungsroman, politički triler ... Vrijeme (fizika) - Wikipedija ... ... No povezan je i s pripovjednim oblikom kojim se u posljednje vrijeme španjolski pisci... Vrijeme između krojenja postala je i španjolska TV serija u 11 nastavaka, a neki ju čak uspoređuju Posebnu čar romanu Vrijeme između krojenja daje i 'otvoreni ' kraj - autorica nam daje slobodu da... Vrijeme između krojenja book. Read 3,897 reviews from the world's largest community for readers. Nevjeroj ... Vrijeme izmedju krojenja by Fraktura - Issuu ... ... Vrijeme između krojenja book. Read 3,897 reviews from the world's largest community for readers. Nevjerojatno je kakva se priča o svijetu...

INFORMACIJA

AUTOR
Duenas, Maria
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme između krojenja.pdf

OPIS

Nevjerojatno je kakva se priča o svijetu i povijesti može skrojiti od života jedne modistice! U osvit Španjolskoga građanskog rata mlada krojačica Sira Quiroga zbog ljubavi prema muškarcu kojega gotovo da i ne poznaje napustit će sve: Madrid, majku, zaručnika i sudbinu koja ju je čekala. Nedugo zatim ista ta ljubav ostavit će je slomljenu i samu, bez novca i poznanstava, s pregršt dugova i samo dvije vještine: umijećem šivanja i neuništivom željom da preživi. S ta će dva talenta Sira Quiroga promijeniti svijet i vrijeme u kojima je živjela. Ljubavnica i bjegunica, kći i prijateljica, krojačica i špijunka, junakinja romana Vrijeme između krojenja ponajprije je hrabra žena koja je svojom stazom koračala ne bježeći od izazovâ i puna srca. Slijedeći njezin trag od predratnog Madrida do Maroka punog pustolova i krhke raskoši, od živopisnog Tetuana do Lisabona i mondenih portugalskih ljetovališta koja ne znaju za razaranja Drugoga svjetskog rata, nova španjolska književna zvijezda María Duenas kreće se zemljovidom uspomena i nostalgije prikazujući nam sjaj i bijedu najuzbudljivijeg dijela prošloga stoljeća!

Želite li pročitati knjigu?Vrijeme između krojenja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Duenas, Maria. Čitati Vrijeme između krojenja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE