Svako dijete može naučiti spavati

Svako dijete može naučiti spavati - Kast-Zahn/ Morgenroth | Caritasspiritistcenter.org

...jige je plan djelovanja. Uz njegovu će pomoć i roditeljsku potporu svako dijete naučiti zaspati samo ... Sve o spavanju beba - Kad bebe počinju spavati cijelu noć - Lupilu Lidl ... . I prospavati noć. Može li Hartmutu Morgenrothu i Annetteo Kast-Zahn?! S obzirom da se s nespavanjem bebe borimo od njezina rođenja (pa i u trbuhu je Mica imala noćne ludorije i nije dala spavati), naučiti ju prospavati barem dio noći zvučalo je kao rješenje za naš (zasad)... Dakle,može naučiti zaspati sam,ali ispituje granice i traži ono što mu je najdraže. A ja više neću učiti ni njega ni drugo dijete ako Jedno vrijeme mislila sam kako ta knjiga može n ... 10 načina na koje dijete može spavati tokom dana | Medical... ... . A ja više neću učiti ni njega ni drugo dijete ako Jedno vrijeme mislila sam kako ta knjiga može naučiti svako dijete spavati,osim moga. Poštovani, zanimame me Vaše mišljenje ...

INFORMACIJA

AUTOR
Kast-Zahn/ Morgenroth
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Svako dijete može naučiti spavati.pdf

OPIS

Knjiga Svako dijete može naučiti spavati – primjerima i brojnim savjetima za sprečavanje i uklanjanje problema spavanja – nudi dragocjenu pomoć roditeljima i cijeloj iscrpljenoj obitelji s malom bebom, ‘lošim spavačem’. Srž knjige je plan djelovanja. Uz njegovu će pomoć, naravno uz majčinu i očevu potporu, svako dijete u nekoliko dana naučiti zaspati samo i prospavati noć. Iz predgovora hrvatskom izdanjuKnjiga Svako dijete može naučiti spavati prijevod je vrlo popularne knjige njemačkih autora, stručnjaka s ovoga područja (u kratko je vrijeme knjiga u njemačkoj doživjela 5 izdanja), koji su na temelju znanstvenih spoznaja te svoga dugogodišnjega profesionalnoga i roditeljskog iskustva postavili i provjerili postupak kojim se u kratko vrijeme uklanjaju (i sprečavaju) problemi spavanja u male djece. Naši nas stručni recenzenti dodatno učvršćuju u uvjerenju o korisnosti knjige, navodeći: Budući da, prema našem uvidu, u Hrvatskoj nema ovako sustavno i praktično obrađene problematike dječjeg uspavljivanja, ova će knjiga dobro doći, prije svega, roditeljima novorođene djece i djece rane dobi, onima koji će to uskoro postati, kao i ostalim odraslim članovima šire obitelji s malom djecom (djedovi, bake, tete). Brojni autentični primjeri iz svakodnevnog života djeteta i odraslih u obitelji pomoći će odraslima prepoznati i razriješiti svoje probleme s dječjim spavanjem, ohrabriti ih u pokušajima uspostavljanja boljih navika u djeteta i vratiti im vjeru u zadovoljno roditeljstvo. Sadržaj knjige bit će poučan i djelatnicima predškolskih ustanova, pogotovo onima u jaslicama, kao i onima koji podižu djecu u dječjim domovima ili ih njeguju u bolnicama. (mr. sc. Biserka Petrović-Sočo, pedagoginja) Ovim djelom, koje je od općega javnozdravstvenog značaja u području zaštite mentalnog zdravlja djece i obitelji, autori još jedanput potvrđuju nužnost cjelovitog pristupa zdravlju obitelji i, preko toga, duševnom i tjelesnom zdravlju djece. Jasni pogledi na probleme poremećaja usnivanja i spavanja kao i praktični putevi njihova rješavanja pružaju čitatelju snažnu emocionalnu podršku. Oni bude svijest o mogućnostima djelovanja i vjeru u uspjeh zabrinutim roditeljima; senzibiliziraju i educiraju pedijatre (koji su najčešće prozvani da rješavaju probleme spavanja) o psihološkim zbivanjima u najranijoj dobi. (mr. sc. Milivoj Jovančević, pedijatar)

Želite li pročitati knjigu?Svako dijete može naučiti spavati u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kast-Zahn/ Morgenroth. Čitati Svako dijete može naučiti spavati Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE