Nevjerojatna

Nevjerojatna - Shepard, Sara | Caritasspiritistcenter.org

...vanje. Nevjerojatna izjava Emmanuela Macrona: "Necijepljene stvarno želimo zajebavat ... NEVJEROJATNA LJEKOVITOST MORSKE VODE: Jadransko more... ... ... Nevjerojatna korisnost konoplje - Matrix World ... vanje. Nevjerojatna izjava Emmanuela Macrona: "Necijepljene stvarno želimo zajebavat. I tako ćemo nastaviti do kraja. Prema riječima Semira Osmanagića, njegov otac bio je direktor Srednjebosanskih rudnika. Stoga ne bi čudilo da Semir ima uvid u mreže starih napuštenih... Nevjerojatna učinkovitost gljiva za koju nismo znali. Nevjerojatna Petra Marčinko (16) nakon osvojenog Opena: Ovo je v...

INFORMACIJA

AUTOR
Shepard, Sara
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nevjerojatna.pdf

OPIS

Idilični životi četiriju prekrasnih lažljivica pretvorili su se u pravu noćnu moru. Emily su ultrakonzervativni roditelji poslali rođacima u Iowu koji su pak toliko konzervativni da za to nema pravog termina. Arijin dečko je iza rešetaka i to njezinom krivicom, ne razgovara s bratom i majkom i prisiljena je preseliti se ocu i njegovoj djevojci. Spencer se toliko boji da je možda ona umiješana u Alino ubojstvo da počinje gubiti zdrav razum. Činjenicu da je očekuje finale natjecanja u koje je prošla zahvaljujući sestrinu ukradenom eseju ne treba ni spominjati. Hannina sudbina je ipak najgora: ona leži u komi i bori se za život zato što je “previše znala”. Ako su dosad nešto naučile, to je da se A doista ne šali. Ako ne počnu slušati upute koje im daje, Hannina bi se sudbina mogla ipak činiti najbolja. Serijal od osam popularnih romana za mlade autorice Sare Shepard koji započinje naslovom “Slatke male lažljivice”, poslužio je kao predložak za istoimenu televizijsku seriju Alloy Entertainmenta (u suradnji s Warner Horizon televizijom i producentima Tračerice). Serija je svoje premijerno prikazivanje na američkoj televiziji imala u lipnju 2010. godine, a glume mnoga poznata lica: Troian Bellisario (Spencer), Ashley Benson (Hanna), Lucy Hale (Aria), Shay Mitchell (Emily), Bianca Lawson, Laura Leighton, Chad Lowe i Sasha Pieterse.

Želite li pročitati knjigu?Nevjerojatna u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Shepard, Sara. Čitati Nevjerojatna Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE