Vježbajmo zajedno

Vježbajmo zajedno - Kurjan Manestar, Vedrana | Caritasspiritistcenter.org

... ideja studija ''Vježbajmo zajedno'' je provođenje rekreativnog vježbanja u malim grupama (2-6 polaznika) isključivo pod nadzorom instruktora, kako bi se svakom klijentu posvetili u što većoj mjeri, s obzirom na njegovo psiho-fizičko stanje, mogućnosti i potrebe, s ciljem postizanja maksimalnih rezultata ... Vježbajmo zajedno : priručnik s CD-om za učiteljice ... ... . VJEŽBAJMO ZAJEDNO 2 priručnik iz tjelesne i zdravstvene kulture s CD-om za učiteljice i učitelje drugoga razreda osnovne škole. 5 SADRŽAJ DVD-ovi Vježbajmo zajedno 1, 2, 3 i 4 ..... 91. 7 POPIS NASTAVNIH CJELINA I TEMA U 4. RAZREDU OSNOVNE ŠKOLE I. TRČANJA 1. Ciklična kretanja različitim tempom do 4 minute 2. Brzo tr ... PDF Vježbajmo Zajedno 4 - Unipu ... . 5 SADRŽAJ DVD-ovi Vježbajmo zajedno 1, 2, 3 i 4 ..... 91. 7 POPIS NASTAVNIH CJELINA I TEMA U 4. RAZREDU OSNOVNE ŠKOLE I. TRČANJA 1. Ciklična kretanja različitim tempom do 4 minute 2. Brzo tr...

INFORMACIJA

AUTOR
Kurjan Manestar, Vedrana
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vježbajmo zajedno.pdf

OPIS

Metodički priručnik za nastavu tjelesne kulture u osnovnoj školi, primjenjiv i u radu sa predškolskom djecom. U knjizi se prati koncepcija sata tjelesne i zdravstvene kulture, pa su vježbe i igre raspodijeljene na one za uvodni, pripremni, glavni i završni dio sata, a posebno su navedene vježbe u prirodi ( na snijegu, na obali, u parku, na livadi, na ulici). Svaka cjelina ima uvodni dio, a opisi vježbi i igara su ilustrirani fotografijama vježbača. Uz vježbe i igre nalaze se oznake koje slikovito prikazuju zadatke koji se vježbom žele ostvariti, kao i područje djelovanja vježbi na dječji organizam.

Želite li pročitati knjigu?Vježbajmo zajedno u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kurjan Manestar, Vedrana. Čitati Vježbajmo zajedno Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE