Michelangelo i papin svod

Michelangelo i papin svod - King Ross | Caritasspiritistcenter.org

...ICHELANGELO I PAPIN SVOD Ross King Hvala Vam što ste odabrali moje oglase ... 25 must-see masterpieces of the Hermitage (PHOTOS) - Russia Beyond ... ... 6.4. Michelangelo i svod Sikstinske kapele (1508.-1512.) ... ICHELANGELO I PAPIN SVOD Ross King Hvala Vam što ste odabrali moje oglase. MICHELANGELO I PAPIN SVOD Ross King. Michelangelo i papin svod. 290,00 kn 150,00 kn. Tridesetitrogodišnji Michelangelo, u to vrijeme već zamenit i kao kipar i kao slikar, odazvao se pozivu pape Julija II. da oslika svod jedne od najznačajnijih kršćanskih crkava, rimske Sikstinske kapele. «Стра...

INFORMACIJA

AUTOR
King Ross
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Michelangelo i papin svod.pdf

OPIS

Knjiga povjesničara umjetnosti o četverogodišnjem radu Michelangela Buonarotija, velikog talijanskog renesansnog kipara, slikara, graditelja i pjesnika, na oslikavanju svoda Siktinske kapele u Rimu. Pišući o nastanku Michelangelova remek-djela, King opisuje i povijesne okolnosti, politički život onodobne Firence i Rima, te umjetnike, poput Leonarda da Vincija, Raphaela, Bramantea.

Želite li pročitati knjigu?Michelangelo i papin svod u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor King Ross. Čitati Michelangelo i papin svod Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE