Početak plovidbe

Početak plovidbe - Krilić, Zlatko | Caritasspiritistcenter.org

...k plovidbe" je pripovijetka koja je što se tiče teme i pouke vrlo slojevita ... Krilić, Zlatko | Hrvatska enciklopedija ... . Prije svega to je priča o prijateljstvu jednog dječaka koji dolazi iz grada i starog ribara koji je svoj život posvetio moru. Početak plovidbe" je pripovijetka koja je što se tiče teme i pouke vrlo slojevita. Prije svega to je priča o prijateljstvu jednog dječaka koji dolazi iz grada i starog ribara koji je svoj život posvetio moru. Početak plovidbe, Zlatko Krilić Objavljeno: 05.01.2013. , Autor: Dubravka ... ATLANTSKA PLOVIDBA - povijest ... . Početak plovidbe, Zlatko Krilić Objavljeno: 05.01.2013. , Autor: Dubravka Kalafatic Presretan je ustao iz kreveta i potražio oca kako bi sa njime otišao igrati nogomet. Početak plovidbe na liniji PULA-UNIJE-SUSAK-MALI LOŠINJ-ILOVIK-SILBA-ZADAR. Dragi putnici, početak plovidbe na našoj liniji PULA-UNIJE-SUSAK-MALI LOŠINJ-ILOVIK-SILBA-ZADAR je 23. s...

INFORMACIJA

AUTOR
Krilić, Zlatko
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Početak plovidbe.pdf

OPIS

Početak plovidbe” je pripovijetka koja je što se tiče teme i pouke vrlo slojevita. Prije svega to je priča o prijateljstvu jednog dječaka koji dolazi iz grada i starog ribara koji je svoj život posvetio moru. Sagledamo li malo dublje tematiku, možemo uočiti da se priča bavi odrastanjem glavnog lika – dječaka, koji sazre na duhovnom području uz pomoć Barbe koji ga je naučio o temeljnim spoznajama života i svijeta.

Želite li pročitati knjigu?Početak plovidbe u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Krilić, Zlatko. Čitati Početak plovidbe Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE