Nepokoreni Jadran

Nepokoreni Jadran - Radivojević, Gradimir | Caritasspiritistcenter.org

...Opis oglasa. Nepokoreni jadran kronika jednog bezumlja gradimir radivojević ... PDF Bibliografija Zbirke ... ... Nepokoreni Jadran 1991/92. (Kronika jednog bezumlja) - Knjiga.hr ... Opis oglasa. Nepokoreni jadran kronika jednog bezumlja gradimir radivojević. Nepokoreni Jadran 1991/92. (Kronika jednog bezumlja) - Gradimir Radivojević. Gradimir Radivojević: Nepokoreni Jadran: kronika jednog bezumlja (B15). Radivojević Gradimir: Nepokoreni Jadran. 80,00 kn. Nepokoreni Jadran, 1991/9...

INFORMACIJA

AUTOR
Radivojević, Gradimir
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nepokoreni Jadran.pdf

OPIS

Autor ove knjige je novinar, feljtonist i publicist koji je posvetio desetljeća svoga rada pisanju o moru i ljudima uz njegove obale. U ovoj knjizi opisao je agresiju koju je 1991/92. na Hrvatsku i na njezin Jadran izvršila tzv. JRM u sklopu JA i velikosrpske politike. Jadran je ostao nepokorenim jer agresor nije uspio pokoriti narod uz njegove obale. Pomorci Jadrolinije probijali su blokade, mladi Dubrovčani stvorili su flotu naoružanih glisera, hrvatska ratna mornarica nastala je od malih plovila i brodova oduzetih od JRM, na brodovima su ljudi u izbjeglištvu umirali, ali su se i rađali… Mnogo od toga opisano je na stranicama ove kronike o jednom bezumlju na nepokorenom Jadranu.

Želite li pročitati knjigu?Nepokoreni Jadran u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Radivojević, Gradimir. Čitati Nepokoreni Jadran Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE