Dan kada sam se pretvorio u pticu

Dan kada sam se pretvorio u pticu - Chabbert, Ingrid | Caritasspiritistcenter.org

...rvi dan škole jedan se dječak zaljubio u djevojčicu koja obožava ptice i samo ptice ... Svakog dana jedna priča | Udruga Portić Rijeka ... . Kako da privuče njezinu pažnju? Ovo je nježna slikovnica s malo riječi Dječak u našoj priči zbog ljubavi se pretvorio u pticu! Francuska spisateljica Ingrid Chabbert i poznati španjolski ilustrator Raúl Nieto Guridi u ovoj... Video je napravljen u sklopu projekta „Čitanje je važno!". Video je napravljen uz dozvolu nakladnika.Naslov: Dan kada sam se pretvorio u pticuAutor: Ingrid... Pardon, počinje ovako: "Prv ... Dan kada sam se pretvorio u pticu by Ingrid Chabbert ... .Naslov: Dan kada sam se pretvorio u pticuAutor: Ingrid... Pardon, počinje ovako: "Prvoga dana škole zaljubio sam se. Prvi put." Ova slikovnica nema domet "Knjige godine" Alfonsa Cruza U izdanju Planetopije, prijevodu Ines Čulo, dobro je uvezana, lijepo i toplo uvodno i popratno dekorirana slikovnica o prvoj ljubavi Dan kada sam se pretvorio u pticu. Prvi dan škole jedan se dječak z...

INFORMACIJA

AUTOR
Chabbert, Ingrid
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dan kada sam se pretvorio u pticu.pdf

OPIS

Što biste sve učinili zbog ljubavi? Prvi dan škole jedan se dječak zaljubio u djevojčicu koja obožava ptice i samo ptice. Kako da privuče njezinu pažnju? Ovo je nježna slikovnica s malo riječi, ali s mnogo osjećaja! Prva ljubav je snažna, neupitna i odlučna. No kako doprijeti do nečijeg srca? Dječak u našoj priči zbog ljubavi se pretvorio u pticu! Francuska spisateljica Ingrid Chabbert i poznati španjolski ilustrator Raúl Nieto Guridi u ovoj predivnoj, originalnoj slikovnici govore o ljubavi, ali i o hrabrosti, osjećajima i kako ih izraziti. Priča koja će vas dotaknuti nježno poput ptice, dok će vaše dijete potaknuti da govori o svojim osjećajima.

Želite li pročitati knjigu?Dan kada sam se pretvorio u pticu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Chabbert, Ingrid. Čitati Dan kada sam se pretvorio u pticu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE