Za život u slobodi: obredi čiščenja duše i tijela

Za život u slobodi: obredi čiščenja duše i tijela - Grun, Anselm | Caritasspiritistcenter.org

...obrede vanjskog i unutarnjeg čišćenja koji koriste duši i tijelu i omogućuju nam ponovno slobodno disati ... 16 istina koje proizlaze iz katoličkog učenja o jedinstvu duše... ... . Ali i upozorava na pretjeranu i krivo shvaćenu revnost za čistoćom, redom, disciplinom pa čak i pobožnošću i potiče nas da prihvatimo i svoje tamne strane koje se kroz takvo nastojanje... "Naša trenutna vlada provodi pravila i mandate koji uništavaju temelje našeg poslovanja, industrije i sredstava za život", stoji na stranici konvoja GoFundMe. "Naša je dužnost kao Kanađana stati na kraj ovim mandatima." Dio konvoja je već stigao u Ottawu, dok se ... DOBRA DECA! NE DAO BOG OVO NIKOME: Predejane zavijeno... ... . "Naša je dužnost kao Kanađana stati na kraj ovim mandatima." Dio konvoja je već stigao u Ottawu, dok se drugi dijelovi očekuju da pristizati... Glavna uloga: fra Ivo Pavić, OFMEmisija u kojoj glavnu ulogu ima doktor duhovnih znanosti fra Ivo ...

INFORMACIJA

AUTOR
Grun, Anselm
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Za život u slobodi: obredi čiščenja duše i tijela.pdf

OPIS

Sloboda, jednostavnost, jasnoća – tko ih ne bi želio imati? Ipak, mnogo toga stoji nam na putu do njih: uhodane potrošačke navike, pretrpani rokovnici, nesređeni odnosi na poslu i u obitelji, krivi ideali, duhovni teret iz prošlosti koji vučemo sa sobom. Religije su oduvijek bile svjesne nužnosti čišćenja. Autor u ovoj knjizi prilagođava iskustvo starih Grka, Biblije i monaških otaca današnjemu vremenu i pokazuje nam put prema unutarnjoj slobodi, jasnoći i jednostavnosti srca. Opisuje obrede vanjskog i unutarnjeg čišćenja koji koriste duši i tijelu i omogućuju nam ponovno slobodno disati. Ali i upozorava na pretjeranu i krivo shvaćenu revnost za čistoćom, redom, disciplinom pa čak i pobožnošću i potiče nas da prihvatimo i svoje tamne strane koje se kroz takvo nastojanje otkrivaju. Pri tome se autor obilno koristi poznavanjem Biblije, otačke literature i suvremene psihologije.

Želite li pročitati knjigu?Za život u slobodi: obredi čiščenja duše i tijela u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Grun, Anselm. Čitati Za život u slobodi: obredi čiščenja duše i tijela Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE