Igra s vragom

Igra s vragom - Klaypas, Lisa | Caritasspiritistcenter.org

...vragom treći je roman iz serije o obitelji Ravenel ... Igra s vragom by Mozaik knjiga - issuu ... ... Igra s vragom (The Ravenels, #3) by Lisa Kleypas ... vragom treći je roman iz serije o obitelji Ravenel. Za razliku od većine njezinih vršnjakinja, Pandora ne sanja o udaji za naočitog i imućnog muškarca plemenitog porijekla. Igra s vragom Sa engleskoga prevela Silvija Čoli...

INFORMACIJA

AUTOR
Klaypas, Lisa
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Igra s vragom.pdf

OPIS

Igra s vragom treći je roman iz serije o obitelji Ravenel. Za razliku od većine njezinih vršnjakinja, Pandora ne sanja o udaji za naočitog i imućnog muškarca plemenitog porijekla. Zapravo, ne želi se nikada udati. Radije bi bila poslovna žena i živjela od vlastita novca. Zato na balovima sjedi u kutu, podalje od svih. No, za vrijeme jednog bala zatečena je u vrlo nezgodnoj situaciji s vraški naočitim muškarcem. Na pomolu je skandal većih razmjera. Nakon što je godinama uspijevao izbjeći svaku bračnu zamku, Gabriel St. Vincent zatečen je u kompromitirajućoj situaciji s prelijepom Pandorom Ravenel. Budući da je bila i vraški čudna, buntovna i svojeglava, nikada mu ne bi palo na um oženiti ju. No ubrzo otkriva da njoj nije ni na kraj pameti udati se za njega. Činjenica da je zaljubljen u nju zaprepastit će i njega samog. Toliko da je spreman poduzeti doslovce sve kako bi završio u braku s malom đavolicom.

Želite li pročitati knjigu?Igra s vragom u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Klaypas, Lisa. Čitati Igra s vragom Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE