Do škole kroz godiš.doba

Do škole kroz godiš.doba - Puškarić, Katica | Caritasspiritistcenter.org

...e kroz godiš.doba. PDF, TXT, FB2. ePUB. Vježbajući kroz ponuđene zadatke, dijete će biti slobodnije u dodiru s olovkom i papirom, ali i u razmišljanju i zaključivanju, što će mu pomoći u školi prilikom usvajanja pisanja i uključivanja u proces programskog usvajanja znanja ... PDF Dodjela godišnjih ... . Priprema za školu. Do škole kroz godišnja doba. Vježbajući kroz ponuđene zadatke, dijete će biti slobodnije u dodiru s olovkom i papirom, ali i u razmišljanju i zaključivanju, što će mu pomoći u školi prilikom usvajanja pisanja i uključivanja u proces programskog usvajanja znanja. Aktivnosti e-Twinning projekta "Šetnja kroz godišnja doba". 1. aktivnost: Predstavljanje razreda pomoću Padleta. 2. aktivnost: Izrada loga i izbor loga Mi smo uređivali školski pano projekta u učionici prirode, ... Radni listovi - Do škole kroz god. doba ... . Aktivnosti e-Twinning projekta "Šetnja kroz godišnja doba". 1. aktivnost: Predstavljanje razreda pomoću Padleta. 2. aktivnost: Izrada loga i izbor loga Mi smo uređivali školski pano projekta u učionici prirode,...

INFORMACIJA

AUTOR
Puškarić, Katica
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Do škole kroz godiš.doba.pdf

OPIS

Vježbenica DO ŠKOLE KROZ GODIŠNJA DOBA, pisana je u stihovima, a namijenjena je djeci od 5 godina do polaska u školu kako bi potaknula razvoj većine potrebnih područja: slušnog i vidnog uočavanja, uočavanja prostornih odnosa, koordinacije oko-ruka, fine motorike, točnosti i preciznosti, logičkog zaključivanja i koncentracije, ali istovremeno služe za usvajanje osnovnih pojmova iz prirode i društva. Vježbajući kroz ponuđene zadatke, dijete će biti slobodnije u dodiru s olovkom i papirom, ali i u razmišljanju i zaključivanju, što će mu pomoći u školi prilikom usvajanja pisanja i uključivanja u proces programskog usvajanja znanja.

Želite li pročitati knjigu?Do škole kroz godiš.doba u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Puškarić, Katica. Čitati Do škole kroz godiš.doba Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE