Kradljivac poljubaca

Kradljivac poljubaca - Shen,L. J. | Caritasspiritistcenter.org

...nja 2020.Kradljivac poljubaca izvanredan ljubavni je roman s dobrom dozom erotike koji me 13 ... L. J. Shen: Kradljivac poljubaca | ZUZI Shop | ljubić|knjiga ... ... Kradljivac poljubaca - L.J. Shen - Knjižara Ljevak ... nja 2020.Kradljivac poljubaca izvanredan ljubavni je roman s dobrom dozom erotike koji me 13. svibnja 2020.Kradljivac poljubaca je čisto savršenstvo. Čak i ako niste ljubitelj ljubavno erotskih... Kradljivac poljubaca - Dobro je znati, jer u ovome jedva dišem - nasmijala sam se pogledom izbezumljeno tražeći njegove oči. Znala sam da me sad ne može poljubiti... Kradljivac poljubaca book. Read 7,165 reviews from the world's largest community for reader...

INFORMACIJA

AUTOR
Shen,L. J.
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kradljivac poljubaca.pdf

OPIS

Francescu Rossi odgajali su strogo i tradicionalno. Cijeli je svoj život živjela u zlatnom kavezu. Jedino u što je bila sigurna jest da će se udati za Angela Bandinija, nasljednika jedne od najmoćnijih obitelji čikaškog Sindikata podzemlja. Ona i Angelo poznaju se cio život i vole se već dugo … No prvi joj je poljubac ukrao maskirani vrag ispod crnoga čikaškog neba, senator Wolfe Keaton… On je nemilosrdan, snažan, ambiciozan i šarmantan kad mu to odgovara. A nadasve je poznat kao nepopravljivi ženskar. Francesci se srušio svijet kada se je bila primorana zaručiti se za Wolfea umjesto za Angela, jer je Wolfe ucijenio Francescina oca njegovim grijesima kako bi ga prisilio da mu ona postane supruga. Francesca ostaje zaglavljena između budućnosti koju je zamislila i sadašnjosti koja joj je nepodnošljiva. Njezino se srca raspuknulo na dva dijela i krvarilo za dvojicu suparnika koji su se za njega borili do gorkoga kraja.

Želite li pročitati knjigu?Kradljivac poljubaca u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Shen,L. J.. Čitati Kradljivac poljubaca Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE